Fel tundék robbanni! 22 éves vagyok mésfél éve van
barátom. Van egy autom ami ilyenkor a garázsba áll
mamámnál mert nincs rajta téligumi. Mondtam anyámnak h
szombat ota nem láttam a Párom és elkezdett hisztizni.
Többi lent?
Figyelt kérdés
Most ott tartok h kb 4 km re lakik a barátom elmegyek gyalog. Nagyon fáj h szombat ota nem láttam és anyám ilyen bunkó.
Utolsó. Köszönöm, hogy megérted! Igazából anyám olyan h akármilyen pasim volt eddig senkit sem fogadott el. Amikor az én kocsimmal megyek is akkor is látom rajta, h nem tetszik neki. Az sem ha ott alszom egy héten v 2-szer. Egyszerűen nem bírok vele. Tudom 4 km nem nagy távolság. Busz nem jár felénk. A bicajom nincs itthon. De holnap már találkozunk. Ideges voltam mikor kiirtam a kérdést, mert annak idején anya ilyen idős volt mikor már gyereket szült. És nem értem meg, h akkor miért csinál ebből ekkora ügyet.
2010. dec. 14. 16:24
44/60 A kérdező kommentje:
16 19 esnek szol!!!!!
2010. dec. 14. 16:24
45/60 anonim válasza:
Én komolyan nem értelek. Miért írod ide ki a kérdést, ha nem érdekel az,hogy átsétálj? Ne haragudj, hogy ledagadtoztalak (igen, én voltam), de most miért nem tudsz átsétálni? De nem baj, tudod, mit? Igen, anyád egy hülye p*csa, mert a pénzkeresés, meg egyéb probléma mellett még 4 km-re(!)sem képes téged elfuvarozni.
2010. dec. 14. 16:39
46/60 anonim válasza:
Megértem, hogy ideges voltál.Az ember sokszor nem is gondolja komolyan.Na az jó, ha találkoztok.De 4km lesétáltál volna 3/4 1 óra alatt.Na de mindegy...Más sem tudott volna átvinni? rokon? vagy valaki?
2010. dec. 14. 16:46
47/60 anonim válasza:
Te mar ennyi idosen felnott vagy, s van sajat autod. Tehat amikor tudtad azt, hogy jon a tel, akkor kell Neked kicserelned a gumit telire.
Itt szerintem az lehet a gond, hogy Te anyagilag meg nem tudsz magadrol onalloan gondoskodni. Tehat felnott vagy, de neha megis a szulokre tamaszkodsz. Mondjuk Toluk kersz benzinre penzt stb.
Vagy megcsinaltatod az autot es azzal mesz, vagy, mint elottem is tanacsoltak.
2010. dec. 14. 17:11
48/60 anonim válasza:
1. Értelmesebb lett volna eleve venni téli gumit az autódra, akkor nem lenne semmi gond.
2. 22 évesen már nem kell az anyukádnak fuvarozgatni.
3. Miért nem tudsz gyalog menni, 4 km nincs egy óra sem, ennyi mozgástól nem lesz semmi bajod. (Én naponta ennyit megyek reggel meg este, mert nincs busz, se autóm, és nem halok bele)
2010. dec. 14. 17:29
49/60 anonim válasza:
Annyira el vagy kényeztetve, hogy nem vagy képes buszra ülni?Azt senki nem hiszi el,hogy nem jár arra mert tudod vannak emberek akik nem kapnak 20 évesen autót de el kell jutniuk melóba meg bárhová, szóval tömegközlekedés mindenhol van.
2010. dec. 14. 18:01
50/60 anonim válasza:
A kérdező értelmesen leirta, hogy a városon kivül laknak, igy nincs busz... Most vagy szövegértelmezési gondok vannak, vagy nem is merek belegondolni, mi lehet a baj az ilyen válaszadókkal...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!