Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fel tundék robbanni! 22 éves...

Fel tundék robbanni! 22 éves vagyok mésfél éve van barátom. Van egy autom ami ilyenkor a garázsba áll mamámnál mert nincs rajta téligumi. Mondtam anyámnak h szombat ota nem láttam a Párom és elkezdett hisztizni. Többi lent?

Figyelt kérdés

Most ott tartok h kb 4 km re lakik a barátom elmegyek gyalog. Nagyon fáj h szombat ota nem láttam és anyám ilyen bunkó.

Mit csináljak?

2010. dec. 14. 14:49
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
100%
Hú én piszkosul nem irigylem a hapsidat ,sőt....
2010. dec. 14. 15:01
 12/60 anonim ***** válasza:
100%

1. menj biciklivel

2. menj gyalog

3. menj busszal

4. jöjjön a barátod (3 napja nem láttad, azért még nem kell összeroppanni)

Lesülne a képemről a bőr, ha anyám furikázna a pasimhoz. Ezek szerint a fickó nem szenved annyira ahiányodtól, hogy leküzdje valahogy azt a kemény 4 kilómétert!

2010. dec. 14. 15:02
 13/60 A kérdező kommentje:
Miért is?
2010. dec. 14. 15:02
 14/60 A kérdező kommentje:
Ez az mikor magam megyek is huzza a száját. Pedig nem vok már tini h mindenbe bele kelljen szolni.
2010. dec. 14. 15:04
 15/60 anonim ***** válasza:
100%

22 helyett véletlenül nem 12-őt akartál írni?

Csak mert úgy viselkedsz! :)

Hisztis liba vagy, mert:

1. nyári gumival még jó, hogy nem enged el;

2. a pasid miért nem látogat meg, ha annyira hiányzol neki?

3. 4km nem sok még, ha gyalogolni kell akkor se

Kezded kapisgálni?

2010. dec. 14. 15:04
 16/60 anonim ***** válasza:
61%

Kedves előző válaszolók (legalábbis a többség)!

Olvassátok már el a kérdést! :D

Az autó a kérdezőé, nem az anyukáé! Tehát valószínűleg nem az anyukának kellene a kérdezőt fuvaroznia, hanem csak nem engedi ilyen időben vezetni, mert nincs a kocsin téli gumi.

Érthető az aggódása, bár 4 km tényleg nem nagy távolság, na nincs jégpáncél az utakon és óvatosan vezetsz, nem lehet baj. Azért ne haragudj anyukádra, szerintem csak félt téged.

Ha már végképp veszni látszik, hogy elengedik hogy használd a kocsit (bár nem tudom, hogy lehet ez, ha felnőtt ember vagy és az autó a tiéd) nincs valami tömegközlekedési eszköz, amivel el tudnál menni a barátodhoz? Esetleg ő jöhetne hozzád, ahogy már javasolták az előttem szólók.

2010. dec. 14. 15:05
 17/60 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, nekem húgom van, 18 éves, én 21 vagyok. Én is k*rva mérges vagyok, amikor egy nap hatszor jön oda, hogy légyszi vigyél ide vigyél oda. Állj fel és menj el. Én is hisztirohamot tudnék kapni, amikor nem a saját dolgaimmal van tele a napom. Ja és a húgomat is a pasijához kell néha vinni, az meg aztán főleg felháborító számomra.

Szóval én megértem anyukádat.

2010. dec. 14. 15:05
 18/60 anonim ***** válasza:
86%

Ha fenn tudod tartani a saját pénzedből a kocsid (mert gondolom nem anyuci fizeti, ha a "tiéd"), akkor nyugodtan vehettél volna rá egy garnitúra téli gumit...cirka 16-20 ezerből meglett volna, és nem kellene itt sírni anyunak.

De marha fontos lehetsz annak a pasinak, ha nem képes elmenni érted vagy átmenni hozzátok...én ilyen után nem szaladnék.

2010. dec. 14. 15:08
 19/60 anonim ***** válasza:
75%

22 évesen már rég egy másik országban laktam, nem anyuci szoknyája alatt. Ahelyett, hogy itt rinyálnál miért nem egy buszon ülsz inkább? Csak azt ne találd ki, hogy nincs busz. Vagy miért nem megy a barátod ha annyira szeret?

Vagy ha annyira viszket a... indulj gyalog, ne itt nyafogj, találd már fel magad. Szánalom vagy :D

26/N

2010. dec. 14. 15:11
 20/60 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pedig a sztori szerint van a kérdezőnek is kocsija meg az anyjának is, és az anyja kocsiján van csak téli gumi és nem viszi el vele a pasijához a kérdezőt, értelemszerűen pedig nyári gumival a sajátjával nem mehet. A téli gumi is megcsúszik és a csúszó autóval több éves gyakorlattal rendelkező emberek sem bírnak el, szóval én sem engedném. Viszont nem is hurcolásznám, menjen a két lábán.
2010. dec. 14. 15:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!