Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fel tundék robbanni! 22 éves...

Fel tundék robbanni! 22 éves vagyok mésfél éve van barátom. Van egy autom ami ilyenkor a garázsba áll mamámnál mert nincs rajta téligumi. Mondtam anyámnak h szombat ota nem láttam a Párom és elkezdett hisztizni. Többi lent?

Figyelt kérdés

Most ott tartok h kb 4 km re lakik a barátom elmegyek gyalog. Nagyon fáj h szombat ota nem láttam és anyám ilyen bunkó.

Mit csináljak?

2010. dec. 14. 14:49
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
100%

Na mi van, van két regisztrációd?

Mit nem ismerjük a helyzetet? négy kilométert ha nem vagy lassú 40 perc alatt megteszel. Minek fuvarozzon anyád? Vegyél téligumit, használj tömegközlekedést, vagy a két lábadat. Akármelyikőtök. Meg ez a szombat óta nem láttam... Kedd van, te szerencsétlen. Még ha 13 éves lennél érteném, hogy itt vered földhöz a s3ggedet, hogy de hogy 22 évesen ilyen életképtelen legyél, hogy 3 nap után összeroppanj, ha nem látsz egy faszit, aki képtelen egy 40 perces sétát megejteni, hogy lásson...

2010. dec. 14. 15:25
 32/60 anonim ***** válasza:
0%
Nekem nem célom h itt idegen emberet meggyőzzek, meg hosszasan meséljek mindenről itt.de sztem nem sok kapcsolat van amelyik ennyi megpróbáltatást, nehézséget vészel át.Ez csak mákszem a földön h "nincs kocsi és most h tovább." de a sok trágár válaszoló oda való ahova mégcsak nem is sz..nék:D
2010. dec. 14. 15:30
 33/60 anonim ***** válasza:
96%

Akkor mit szóljak én, aki 80 km re lakik a barátjától és hetente vagy 2 hetente talizunk 3 4 napra?

És mégis kibírjuk(2 éve és 10 hónapja).

De figyu. 4 km nem sok.Átmész busszal. nem lehet több mint 150 200 Ft.Vagy gyalog. vagy óvatosan vezetsz.

2010. dec. 14. 15:38
 34/60 anonim ***** válasza:
73%
Szégyelled kitenni a dagadt p*csád a hidegbe? Szánalom. Akkora nagy nehézség egy kapcsolatban 4 km. Grat.
2010. dec. 14. 15:42
 35/60 A kérdező kommentje:
Dagadt a nénikéd!!!!!!!!! Mint a Párom is leírta amíg nem tudod másnak mi a baja ne ítélkezz!! Foglalkozz a saját bajoddal!!!
2010. dec. 14. 15:47
 36/60 anonim ***** válasza:
82%
Na akkor oldd meg magadban és ne ide írogassál, ha úgyse tetszik, amit mondunk.
2010. dec. 14. 16:01
 37/60 A kérdező kommentje:
Nem azzal van a bajom h válaszoltok. De nem értem valakit miért kell sértegetni mikor ez egy olyan oldal ahol senki se ismer senkit. Én se tudom te milyen vagy és te se h én. A kérdést idegességből írtam ki azért lett ilyen amilyen. De akkor se értem mi értelme van egymást sértegetni, mikor igazából nem ismerjük sem egymást sem a problémáinkat. Az a zavaró, h ezen az oldalon olyan emberek írkálnak akik sértegetik a másikat. Szomorú.
2010. dec. 14. 16:04
 38/60 anonim ***** válasza:
100%
Na mintha te különb lennél. Lebunkózod anyádat, mert nem fuvaroz a helyébe a faszidnak.
2010. dec. 14. 16:10
 39/60 anonim ***** válasza:
100%

Őszinténszólva elolvastam többször ak érdésed. De nme értem a problémád. Egyébként meg már réghen a paisddal lehetnél mióta kiírtzad a krédést és nme itt kéne hisztizned.

Most az a bja,hogy gyalgolni kel és félt anyád? Vagy,ohgy anyád utálja a psid? Vagy az,hogy nincs pénzed téli gumira 4km-ért vezetni na ez vicces.

2010. dec. 14. 16:12
 40/60 A kérdező kommentje:
Na jo akármit is írtok el se olvasom ezentul. Kész nem fogok vadidegen emberekkel vitatkozni a saját életemről.
2010. dec. 14. 16:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!