Fel tundék robbanni! 22 éves vagyok mésfél éve van barátom. Van egy autom ami ilyenkor a garázsba áll mamámnál mert nincs rajta téligumi. Mondtam anyámnak h szombat ota nem láttam a Párom és elkezdett hisztizni. Többi lent?
Most ott tartok h kb 4 km re lakik a barátom elmegyek gyalog. Nagyon fáj h szombat ota nem láttam és anyám ilyen bunkó.
Mit csináljak?
Mégis mit vársz? Szapuljuk anyádat, hogy mekkora tetű, hogy nem visz el?
Már leírták mit csinálj, azóta is itt ücsörögsz, nemhogy a busz menetrendet nézegetnéd.
Nem értem, miért nem ülsz be a kocsiba és mész??? Én beülnék. Régen senkinek nem volt téli gumija és mégis elmentünk mindenhová.
Most van egy Toyotánk, téli gumival és egy Trabink, amin nincs téli gumi (feltripláznám az árát az autónak :-)).
Ha nincs kéznél a Toyota, megyek a Trabanttal és a gyűrű se esik le az ujjamról. Balesetem se volt soha.
Menj, ülj be az autóba, vezess óvatosan és ne lesz semmi baj.
Utolsónak: tényleg nem ismerjük a helyzetet, mivel NEM IRTÁTOK MEG! Tán többet kellett volna irni, jelenleg 3 sor alapján próbálja mindneki megérteni, mi a szitu.
Van itt hely, irjatok bátran, akkor mi is okosabbak leszünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!