Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fel tundék robbanni! 22 éves...

Fel tundék robbanni! 22 éves vagyok mésfél éve van barátom. Van egy autom ami ilyenkor a garázsba áll mamámnál mert nincs rajta téligumi. Mondtam anyámnak h szombat ota nem láttam a Párom és elkezdett hisztizni. Többi lent?

Figyelt kérdés

Most ott tartok h kb 4 km re lakik a barátom elmegyek gyalog. Nagyon fáj h szombat ota nem láttam és anyám ilyen bunkó.

Mit csináljak?

2010. dec. 14. 14:49
1 2 3 4 5 6
 21/60 A kérdező kommentje:
Na jó sértegetés helyett inkább máshova válaszoljatok!!! 15 11!! Neked lehet volt munkád h el tudtál költözni. De sokszor még el se olvassák az önéletrajzot! Na mindegy ez más téma. Az meg h mi viszeket és mi nem ez is más téma!! Ugyhogy ha ilyen bunkó vagy akkor másnak irkálj!!!
2010. dec. 14. 15:14
 22/60 anonim ***** válasza:
100%
Most nem azért, de nehogy már itt hisztizz. Ha tied az autó, akkor vegyél rá téligumit. Mi értelme úgy autót tartani, hogy majdnem fél évig nem használod? Ezért nem érdemes fenntartani (műszaki, biztosítás, adó, karbantartás, stb.) Négy km nem sok, én mindennap gyaloglok ennyit a munkába oda-vissza. Amúgy meg a barátod miért nem jön át hozzád? Most nem azért, de ha te is annyira hiányoznál neki, akkor ennyit megtenne érted, az én barátom szakadó hóban is gyalogolt már 12 km-t, hogy lásson, mert nem jártak a vonatok, és nem akarta megvárni, amíg elindulnak.
2010. dec. 14. 15:14
 23/60 anonim ***** válasza:
100%
Menjen át a barátod vagy öltözz fel jól és sétálj át hozzá
2010. dec. 14. 15:16
 24/60 anonim ***** válasza:
100%
Hát mennynel busszal,taxival vagy vonattal.
2010. dec. 14. 15:16
 25/60 anonim ***** válasza:
100%

Mégis mit vársz? Szapuljuk anyádat, hogy mekkora tetű, hogy nem visz el?

Már leírták mit csinálj, azóta is itt ücsörögsz, nemhogy a busz menetrendet nézegetnéd.

2010. dec. 14. 15:20
 26/60 anonim ***** válasza:
7%
Sok szánalmas bunkó sz.r ember...Nem is isemritek a helyzetünket...Barátnőm kiírt 3-4 mondatot.és ez alapján ossztáok az észt??ha tudnátok mindent h min mentünk keresztül nem osztogatnátok itt az észt. sok hülye barom. Tisztelet a kivételnek.
2010. dec. 14. 15:20
 27/60 szamóca. ***** válasza:
100%
nem vagy már tini hogy mindenbe beleszóljon. viszont akkor old meg magad a problémát, önállló vagy saját bevallásod szerint. van ám tömegköz, nem harap buszsöfőr bácsi ;)
2010. dec. 14. 15:21
 28/60 anonim ***** válasza:
100%
Nahát te is itt vagy ? :D Akkor válaszold már meg neki te a kérdést, hogy neked nyafogjon.
2010. dec. 14. 15:22
 29/60 anonim ***** válasza:
52%

Nem értem, miért nem ülsz be a kocsiba és mész??? Én beülnék. Régen senkinek nem volt téli gumija és mégis elmentünk mindenhová.

Most van egy Toyotánk, téli gumival és egy Trabink, amin nincs téli gumi (feltripláznám az árát az autónak :-)).

Ha nincs kéznél a Toyota, megyek a Trabanttal és a gyűrű se esik le az ujjamról. Balesetem se volt soha.

Menj, ülj be az autóba, vezess óvatosan és ne lesz semmi baj.

Utolsónak: tényleg nem ismerjük a helyzetet, mivel NEM IRTÁTOK MEG! Tán többet kellett volna irni, jelenleg 3 sor alapján próbálja mindneki megérteni, mi a szitu.

Van itt hely, irjatok bátran, akkor mi is okosabbak leszünk...

2010. dec. 14. 15:23
 30/60 anonim ***** válasza:
100%
Ami azt illeti a helyzet pontosan nem volt megadva, mindenki az alapján választ, amit a kérdező, tehát a barátnőd leírt. Később sem pontosított a sztorin semmit. Ne a válaszolókat hibáztassátok, hanem akkor mondjatok többet a helyzetről, hogy használhatóbb válaszokat kapjatok.
2010. dec. 14. 15:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!