Megéri másfél évre iskolát váltanom?
Biztosan fogok, de kíváncsi vagyok a véleményetekre. 18 éves elmúltam, egy nagyon rossz döntés miatt bekerültem egy egyházi suliba, kollégista lettem..
3 és fél éve járok oda, de nem bírom tovább, nem a tanulással vannak gondjaim, hanem a sulival, a kollégiummal, a vallás erőltetésével, a burokkal, amiben élek, abból , h ha visszaemlékszem az eltelt évekre nem igazán jutnak szép emlékek az eszembe. Az állandó terror, amiben élünk,és az elnyomottság. Nem utolsó sorban, a pedofil, kivételező tanárok. (am a kivételezéssel semmi bajom, hiszen ez mindenhol jelen van, nah de ez az iskola szöges egyenest mást tesz, mint amit mond).
Még másfél évem van az érettségiig. Ti, h döntenétek a helyemben?
18/L
Megéri váltani,tudod egy jó suliban,jó társaságban hamar elmegy az idő.De egy olyan suliban,társaságban ahol nem érzed jól magad nagyon lassan fog eltelni az idő.. Válts sulit és nézd az élet habos oldalát!:) Sok sikert!
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!