Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Melyik budapesti gimnáziumot...

Melyik budapesti gimnáziumot ajánlanátok, mert sürgősen iskolát kell váltanom (bővebben lent)?

Figyelt kérdés

Most egy erős iskolába járok, de katasztrófa a tanulmányi eredményem, köszönhetően a tanároknak. A dolgozataimat meg se nézik csak áthúzzák és odaírják, hogy nem tudok fogalmazni és olyan mintha nem is magyar lenne az anyanyelvem (egyébként ettől a tanártól(magyar) intőt is kaptam, mert egyik órára elfelejtettem könyvet vinni, de azt írta az ellenőrzőbe, hogy rendszeresen nem készítettem el a házimat, ami persze nem igaz). A félévi osztályzatomat elírták "sajtó hibának" nevezve, de pl olyanban is volt részem, hogy 1,7-re meghúzott a matek tanár másokat meg 1,2-re átengedett, pedig hetente többször is jártam különórára. Reggelente nyugtatóval kezdem a napot,hogy túléljem az órákat és sokat vagyok beteg a kimerültségtől. Nem is tudom egyáltalán hol próbálkozzak 2-es átlaggal... :( Buta nem vagyok, csak lehúzták a jegyeimet. Általános iskolából úgy mentem ebbe a gimnáziumba, hogy 4-es volt az átlagom. Mit tegyek? Milyen iskolát ajánlanátok? Nem akarok erős iskolába menni(de mondjuk ilyen átlaggal át se vennének) hanem csak közepes szinten tanítsanak és a tudásom alapján osztályozzanak! Nyelvi tagozaton 12-es vagyok. 6.,7.,8.,14.,ill a 13.kerület jöhet szóba :/

Előre is köszönöm a segítségeteket!

2010. jan. 31. 18:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Én régen az Alsóerdősorba jártam.Azt hiszem, hogy már megváltozott a neve Alsóerdősori Bárdos Lajos Általános Iskola, és Gimnázium.

A 7. kerületben van. Alsóerdősor u. 14-16

Ott szerintem egész jó volt, és gondolom most is az a tanítás.

Remélem segítettem.

2010. jan. 31. 18:42
 2/11 anonim ***** válasza:
35%

Maradj sépen a fekekeden, és kezdj el végre tanulni!

Olyan nincs, hogy egy tökéletes tudásra egyest adnának, azon pedig végképp nem érdemes kiverni a patáliát, hogy miért nem engednek áz 1,7-es átlaggal. A matek egy olyan tárgy, amit vagy tudsz, vagy nem, nem lehet szubjektíven osztályozni, mint pl. egy irodalom-dolgozatnál.

Fogalmazni tényleg nem tudsz, erre bizonyíték a fenti kifejtés. Sehol egy vessző, tizenöt mellékmondatot zsúfolsz egy mondatba, és a helyesírásod is lehetne jobb.

A nyugtatóról meg szokj le, illetve szokj át a tankönyvek tanulmányozására! Hidd el, megtérül a befektetett energia!

2010. jan. 31. 18:43
 3/11 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:
73%

18.43-asnak:

Te is "sépen" kiállítottad magadról a bizonyítványt:

Igenis használt a kérdező vesszőket, mondatokat, talán te nem tudsz olvasni, számolni. De még ha igazad is lenne, akkor sem illik így reagálni, sőt nem neked sem kötelező írni.

Amúgy a Vörösmarty M. Gimn. (VIII.ker) elég átlagos szerintem és vesznek át gyerekeket.

[link] A kisebbik fiam oda jár, a nagyobb egy erős gimibe, ahol szintén hülyén osztályoznak.

2010. jan. 31. 19:04
 4/11 anonim ***** válasza:
64%
szia! ez nagyon rossz lehet, remélem minden megoldódik!
2010. jan. 31. 19:04
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

am bocsi, tanácsot azt nem tudok adni de gondoltam bíztatlak egy picit:)

am most hova jársz? (csak mert én most állok felvételi előtt, nehogy oda jelentkezzek :|)

2010. jan. 31. 19:05
 6/11 A kérdező kommentje:

18:42-es Köszönöm a választ!

18:43-as Azért zsúfoltam, hogy megértsék miről van szó, de nem maradok!! Egyébként látsz a szemedtől?! Ott vannak a vesszők! A válaszod alapján valószínű nem értettél meg, de nem lényeg úgy veszem mintha nem is írtál volna. Amúgy is iskolát kértem és "tanácsot"!

2010. jan. 31. 19:06
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm tényleg a válaszokat és a megértéseket! :)
2010. jan. 31. 19:08
 8/11 A kérdező kommentje:
Egerben tanulok.
2010. jan. 31. 19:27
 9/11 anonim ***** válasza:
Szia!Maximálisan megértelek.Én is gondolkozom azon, h átmegyek egy másik iskolába, mert itt pár tanár pofára osztályoz.Pl én 3.0-re álltam angolból és még azt mondta, h feleljek a 2-esért, de nem feleltem, de amilyen "rendes" megadta a 2-est.Meg még egy másik tantárgyból 1.6-ra álltam és 1-es lettem, van aki 1.4-re és 1.5-re, ők megkapták a 2-est.Múlt éven, meg van aki 1.25-re állt és megadta a 2-est.Szóval jól teszed, h elmész, én is azt fogom.
2010. febr. 2. 13:28
 10/11 A kérdező kommentje:
köszi a választ:) sajnálom, hogy te is megtapasztaltad ezt :( rem. neked is megoldódik minden! :) egyébként te merre tanulsz?
2010. febr. 2. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!