Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Iskolát kéne váltanom?

Iskolát kéne váltanom?

Figyelt kérdés
most 9.-es vagyok, de hatosztályos gimibe járok, szóval ez a 3. évem a suliban. És szépen lassan alig maradtak barátaim. Nem hiszem h valaki különösebben utálna, csak egyik klikkbe sem tartozom, és nem is érzem, hogy szeretnék tartozni, illetve a barátjuk lenni. Valahogy 2 emberen kívül senkiről sem gondolom, hogy egy jó ember. MIndenki kibeszél, kiröhög, piszkál, idegesít mindenkit, az osztály összetartása közel egyenlő a 0-val. És bennem van, hogy pont a legjobb éveimet rondom el, ha ott maradok, mert kb sehova se megyek, mert nincs kivel. Viszont az is bennem van, hogy nem szabad feladni, és csak jobban alakulnak majd a dolgok.. Mit tegyek? :(
2009. okt. 30. 12:55
 1/5 anonim ***** válasza:
szerezzz pasit
2009. okt. 30. 13:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát én nem váltanék!

Most ahogy irod, hogy különösebben nem utál senki csak nincs összetartás az osztályban!

Mondjuk tegyük fel, hogy váltasz suli!

Honnan tudod hogy ott jobb lesz a helyzet?

Lehet, hogy ott még rosszabb lesz, talán még ki is utálnak!

Itt azért türhető a helyzet nem?

Ha váltanék is akkor mindenképp olyan suliba mennék ahol vannak ismerőseim, barátaim! :)

remélem segítettem:)

2009. okt. 30. 13:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Első válaszoló!

Honnan tudod hogy ő nem pasi?

2009. okt. 30. 13:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg változtatni akarsz az életeden, akkor a legjobb hely erre mindig az, ahol éppen vagy!

Akik elmennek egy másik helyre, és ettől várják, hogy megváltozzon az életük, valójában éppen elodázzák a változást. A változás mindig bennünk, belül zajlik. És mivel szeretjük mindig elodázni, csak akkor zajlik le, ha már elkerülhetetlen. Az a hely, ahol a nyomás nagy, valamilyen szempontból megmutatja nekünk azt a területet, amiben fejlődnünk kellene. Ezek után már csak rajtunk múlik, elmenekülünk-e onnan, vagy felismerjük, mit kell megtanulnunk, és belevágunk ebbe a leckébe?

Ajánlott olvasmány: Andrew Matthews: Hallgass a szívedre!

2009. okt. 30. 14:51
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne az osztálytársak miatt járj iskolába. Ha a tanárok jók, jól tanítanak, akkor maradj. Azzal légy elégedett. Barátaid nem csak az osztályban lehetnek.

18/L

2009. okt. 30. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!