Iskolát kéne váltanom?
Hát én nem váltanék!
Most ahogy irod, hogy különösebben nem utál senki csak nincs összetartás az osztályban!
Mondjuk tegyük fel, hogy váltasz suli!
Honnan tudod hogy ott jobb lesz a helyzet?
Lehet, hogy ott még rosszabb lesz, talán még ki is utálnak!
Itt azért türhető a helyzet nem?
Ha váltanék is akkor mindenképp olyan suliba mennék ahol vannak ismerőseim, barátaim! :)
remélem segítettem:)
Első válaszoló!
Honnan tudod hogy ő nem pasi?
Ha tényleg változtatni akarsz az életeden, akkor a legjobb hely erre mindig az, ahol éppen vagy!
Akik elmennek egy másik helyre, és ettől várják, hogy megváltozzon az életük, valójában éppen elodázzák a változást. A változás mindig bennünk, belül zajlik. És mivel szeretjük mindig elodázni, csak akkor zajlik le, ha már elkerülhetetlen. Az a hely, ahol a nyomás nagy, valamilyen szempontból megmutatja nekünk azt a területet, amiben fejlődnünk kellene. Ezek után már csak rajtunk múlik, elmenekülünk-e onnan, vagy felismerjük, mit kell megtanulnunk, és belevágunk ebbe a leckébe?
Ajánlott olvasmány: Andrew Matthews: Hallgass a szívedre!
Szerintem ne az osztálytársak miatt járj iskolába. Ha a tanárok jók, jól tanítanak, akkor maradj. Azzal légy elégedett. Barátaid nem csak az osztályban lehetnek.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!