Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jártatok már párterápián?...

Jártatok már párterápián? Használt? Kihez jártatok és mennyibe került?

Figyelt kérdés
2010. dec. 11. 17:50
 1/10 anonim ***** válasza:

Nővéremék jártak, nemtom kihez, de Pécsre.

Nem használt nekik, és asszem 1 óra valami 6 ezer ft volt.

2010. dec. 11. 17:57
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Jartunk, sokba kerult aztan a vegen elvaltunk... :) De ez nem mindig igy van, igy aztan csak jarjatok szepen , hatha neketek sikerül az ami nekünk nem. Kitartast hozza.
2010. dec. 11. 18:38
 3/10 anonim ***** válasza:
51%

Igazából az ilyenek mindenhol sokba kerülnek. Szerintem (saját vélemény!) ha egy kapcsolatba kell egy 3. személy ahhoz, hogy a problémákat megbeszéljétek, az a kapcs. már amúgy is halálra van ítélve, mert a tanácsadó segítségével csak ideiglenesen múlnak el a problémák. Szerintem többet ér, ha ti ketten próbáljátok megoldani (amit gondolom, hogy mr megtettetek), de ezt higgadtan kell, normálisan, minden problémát átbeszélve, veszekedés nélkül. Ha kettőnek nem megy, kérjetek meg egy barátot/rokont, hogy csiítson le, ha ordibálnátok. Az én meglátásom szerint egy párterápián ugyanez történik, csak sokba kerül.De persze mindig van az a bizonyos szabályerősítő kivétel, úgyhogy megpróbálhatjátok, de (megint csak magánvélemény!), ha kettőtöknek nem ment, egy idegennel együtt sem hiszem hogy fog.

Persze van még egy lehetőség, ami nagyon macerás, de ismerősöméknek bejött. Beütött a krach, válni nem akartak,nem volt lehetőségük külön költözni, így maradtak egy házban, csak két külön szobában. 1,5 év múlva jobb kapcsuk volt, mint előtte. Nem mondom, hogy az a 1,5 év könnyű volt nekik, de megérte. Remélem rendeződnek a problémák!

2010. dec. 11. 18:54
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Azert ez nem egeszen igy van. Egy terapeuta sok indenre megtanitja a part. Kommunikacios technikakat mutat, iranyba tereli a beszelgetest, olyan dolgokra mutat ra, amire magadtol sos jöttel volna ra. Nem azert mert hülye az illetö, hanem mert a sajat helyzeted nem lehet objektiven megitelni.

Tehat a terapia igenis jo dolog, csak sajnos nincs garancia. Ha mindket fel tisztaban van azzal, hogy vagy megvaltozunk vagy elvalunk, akkor van esely.

2010. dec. 11. 19:04
 5/10 anonim ***** válasza:
79%
én 10 ezerért voltam egy terapeuta csajszinál, de aztán összejöttem vele
2010. dec. 11. 19:04
 6/10 anonim ***** válasza:
68%
Bocsánat az off-ért, de sosem értettem, hogy jön össze a páciens és a terapeuta. Utolsó, hogy csináltad? :D
2010. dec. 11. 19:19
 7/10 anonim ***** válasza:
67%
hát figyi fiatal volt, megtudtam h van 3 kisgyreeke de elvált, aztán szexről is beszéltünk persze, ahol sztem én jobban kiismertem őt, mint ő engem, na aztán egyszerűen felszedtem :) csak azon kaptam magam, hogy már az orál sex milyenségéről beszélgetünk, huihiihihhhhh
2010. dec. 11. 19:24
 8/10 anonim válasza:
Mi ingyen jártunk. Azt hiszem, Családsegítő vagy ilyesmi. Nekünk túl sokat nem segített, de nagyon élveztem - ötletes volt a 3 pszichomókus hölgy. El tudom képzelni, hogy olykor segíthet...
2010. dec. 17. 12:44
 9/10 anonim válasza:
Ja, és csak akkor segíthet, ha mindkét fél részéről megvan a szeretet és a kompromisszum-készség...
2010. dec. 17. 12:49
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem kidobott pénz még akkor sem, ha mégis elválsz. Mert a legtöbb ember ugyan azokat a hibát követi el tudattalanul is az összes kapcsolatában, ha nem változtat rajta. És érdekes ugyan azokat a hibákat is követik el a partnereik.

Nagyon durva példa. De ismertem olyan nőt, akit az összes párja megütött. Viszont a többi párját egyik, ex-e sem ütötte meg. Két, ex-ét is ismeret, elítélem őket, hogy megütöttek egy nőt. Viszont ők mondták el és azt is, hogy soha más nőt soha nem ütöttek meg. Erről is szól a victimologia. A csaj hiába volt értelmiségi, az anyát verte az apja, ő ebbe szocializálódót. A haverjaim, ahelyett hogy még egyszer megütötték volna, inkább otthagyták.

Nincs jó kompromisszum közös részleges lemondással. Maximum van egy rejtet közös út, amit megtalálhat az ember.

2010. dec. 18. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!