Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jártatok már olyannal, akivel...

Jártatok már olyannal, akivel nem nagyon értettétek meg egymást? (különböző nyelv miatt)

Figyelt kérdés
2011. márc. 1. 08:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Igen. Két út volt mindig. Vagy nagyon jól megvoltunk, mert Én egy kicsit beszéltem az ő nyelvét (olasz), és lényegében megtudtuk az alap dolgokat beszélni, vagy óriási félreértések miatt vertem a fejem a falba, mert nem tudtam neki a problémákat felvázolni úgy, hogy részletesen megértse, mivel ahhoz meg kevés volt a szókincsem.

Nem egészséges, ha komolyan akarod a kapcsolatot. Én is szakítottam. Maradjunk a fajtánknál. :-)

27/N

2011. márc. 1. 08:35
 2/11 A kérdező kommentje:
Mennyi ideig jártatok? Csak emiatt szakítottatok?
2011. márc. 1. 08:46
 3/11 A kérdező kommentje:
Olaszországban élsz?
2011. márc. 1. 08:48
 4/11 anonim ***** válasza:
szia. az egyik kolléganőm is hasonló cipőben jár,keveset tud csak a párja nyelvén,de egész jól megértik egymást. ha valami nem megy, akkor fordítóval próbálkoznak. bár nekik is van problémájuk, de az nem a nyelv hiányosságai miatt. nyelvtanulásnak viszont nagyon jó.
2011. márc. 1. 09:03
 5/11 anonim ***** válasza:
Volt egy lengyel barátom!Volt egy kis szerencsém, mert tudtam oroszul, és vettem egy lengyel szótárt, és abból értekeztünk. Nagyon kedves srác volt, de én nem akartam odamenni, ő nem akart ide költözni. Szép emlék maradt!
2011. márc. 1. 09:27
 6/11 anonim ***** válasza:
Szia! Az első vagyok. 8 hónapig voltunk együtt, Ő dolgozott itt Budapesten, de a kapcsolatunk már azelőtt véget ért, mielőtt ő végleg hazautazott volna. Rájöttem, hogy évek kellenek ahoz, hogy "félszavakból" is értsük egymást, mint minden normál bensőséges kapcsolatban. Nem tudom, Te milyen nemzetiségű személlyel kapcsolatban tetted fel a kérdést, mert hát bizony az adott kultúra is sok éket verhet egy kapcsolatba.
2011. márc. 1. 11:02
 7/11 A kérdező kommentje:

Szia

Valószinüleg neked nem volt fontos, hogy megtanuld az Ö nyelvét, de mivel én külföldre költöztem, így valahogy muszáj megtanulnom a nyelvet. És hát azért tettem fel a kérdést, hogy ha lesz egy barátom aki külföldi, akkor mire számítsak.

2011. márc. 1. 11:19
 8/11 A kérdező kommentje:
és hát itt szinte egyáltalán nincs magyar :P
2011. márc. 1. 11:20
 9/11 anonim ***** válasza:
Hagy kérdezzem hova költöztél, és hány éves vagy ?
2011. márc. 1. 19:18
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha csak átmeneti kapcsolatot akarsz, akkor lehet, de komolyabbat hogy lehetne olyannal akit nem értessz meg pontosan ?Még az egy nyelvűek is félreértik egymást néha micsoda kálváriát tud okozni.

Átmeneti kapcsolatnak gyakorlat szerzésnek több téren, még csak elmegy .

Első csókom egy kiránduláson egy külfölditől volt, de csak táncoltunk és csók és kész,már akkor tudtam, hogy micsoda baromság az ilyesmi. De első csóknak elment. Ó vagyis nem is volt jó annak sem ;-)

2011. márc. 1. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!