Visszajelölnéd egy internetes oldalon az unokatestvéredet, akit szinte alig ismersz (egyikőtöknek sem hibája, hogy alig találkoztatok), de levélben leírja, hogy ki ő és szeretne beszélni veletek (bőv. Lent)?
Én azt hiszem, visszajelölném.
Bár, hogy személyes példát mondjak, velünk olyan történt, hogy anyukám féltestvére talált meg minket iwiw-en, akiről addig csak azt tudtuk, vagyis, csak anyukánk tudta, mi nem, hogy létezik. Nem is jelölt meg minket, csak megkeresett levélben, engem és nővéremet. Nővérem válaszolt neki, még telefonon is beszéltek, de aztán megszakadt a kapcsolat gyorsan, mert anyukánkkal nem nagyon akart beszélni, pedig igazán hozzá lett volna köze, legalábbis, először vele illett volna beszélnie, hiszen mégis csak az ő féltestvére volt...nem kapcsolódik ide egészen, csak az a lényeg, hogy csak mert vki rokon, még nem biztos, hogy feltétlenül kapcsolatban kell lennünk vele, mert lehet, amúgy nem egy nekünk szimpatikus egyénről van szó...
Én visszajelölnék! <3
Áááá amúgy én meg egy városban lakom 2 unokatestvéremmel és van olyan ha találkozunk-nagy ritkán-az utcán nem is köszönünk egymásnak!Hát van iyen:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!