Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Visszajelölnéd egy internetes...

Visszajelölnéd egy internetes oldalon az unokatestvéredet, akit szinte alig ismersz (egyikőtöknek sem hibája, hogy alig találkoztatok), de levélben leírja, hogy ki ő és szeretne beszélni veletek (bőv. Lent)?

Figyelt kérdés
Egy levélben le van írva, hogy az illető az unokatestvéred, és szeretne beszélni veletek. Leírja azt is, hogy a szüleit is megkérdezheted, ha bizonytalan vagy efelől (a vezetéknevetek ugyanaz). Veled nem él egy országban, szinte alig találkoztatok, az sem mostanában volt, tehát alig ismered. A hátrány az lehet, ha előítéleted van a tinédzserekkel szemben, hogy ő is tizenéves, te pedig felnőtt vagy. Továbbá mivel külön országban éltek, nem beszélitek egymás nyelvét (egyelőre), így angolul kellene kommunikálnotok, de így van lehetőséged megismerni. Az üzenetben meg van írva, hogy nyugodtan mondhatsz nemet. Visszajelölnéd? (hogy én melyik szereplő/melyiknek kije vagyok, majd a végén leírom, hogy ne ennek fényében válaszoljatok)
2010. dec. 10. 18:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
87%

Szia!

Én egy hete írtam egy unokatestvéremnek levelet az egyik közösségi portálon, mert sosem találkozutnk, viszont tudom, hogy unokatestvérek vagyunk. És kíváncsi vagyok rá. Igaz, mi nem is lakunk messze egymástól, de személyesen nem merném megkérdezni, mert nem tudom, hogy hogyan reagálna rám.

Magamból kiindulva, válaszolnék rá. Napok óta várom a válaszát! Eddig hiába. :(

2010. dec. 10. 19:02
 12/15 anonim válasza:

Igen

"Z"

2010. dec. 10. 19:12
 13/15 anonim ***** válasza:
87%
Én is visszajelöltem számomra ismeretlen unokatesóm:)
2010. dec. 10. 19:13
 14/15 A kérdező kommentje:
2. oldal első, remélem, vissza fog írni.
2010. dec. 10. 19:14
 15/15 anonim ***** válasza:
41%
Miért ne jelölném vissza? Elvégre is rokonok vagyunk:)
2010. dec. 10. 21:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!