Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy élitek túl ha van családo...

Hogy élitek túl ha van családotok (férj és gyerekek) de mégis az első szerelmeteket szeretitek?

Figyelt kérdés
Volt egy szerelmem akit még mindig szeretek de nem olyan könnyű a helyzet mert családom van ,a férjemet is szeretem de másképp ,volt valaki ilyen helyzetben?
2010. dec. 7. 23:52
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyanebben a helyzetben voltam. A férjemet igazi szerelemmel szerettem. Olyannal, ami a nagykönyvben meg van írva: egyenrangúak voltunk és a mi szerelmünkért szembeszálltam az egész világgal. Aztán egyszer sétáltattuk a meseszép kislányomat, amikor megláttam az évek óta nem látott középiskolai szerelmemet. Hát ne tudd meg. Hetekig azon agyaltam, hogy milyen lett volna, ha.. illetve milyen lenne, ha.... Aztán elmúlt.
2010. dec. 8. 09:14
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy nagy szerelmem 10 évig tartott. De jóval fiatalabb volt nállam. Nem csaltunk meg senkit,de a korkülönbség szétválasztott minket. Sírva búcsúztunk el egymástól. vége az lett én is és ő is házasságra léptünk mással. Majd két évvel ezelőtt felbukkant és keresett az iwiwen. Kért, hogy találkozzunk, mert még mindig szeret.Válaszoltam: - A férjemmel jól vagyunk, egy ágybabújásért a férjemet nem csalnám meg senkivel, és vele sem. Nem érdemelné meg semmiféleképpen hogy elárúljam a 10 éve tartó házasságunkat. Az eszem diktált, ami elmúlt, elmúlt, azokat az időket nem lehet újra feléleszteni. Soha nem nyugodott volna meg a lelkem, hogy a szeretett férjemet, aki jóban, rosszban mellettem áll megcsaljam. Mérlegelj, és nehogy megbánd a biztosat a bizonytalanért felvállalnád.
2010. dec. 8. 09:53
 23/30 anonim ***** válasza:
87%
Hasonló történt nálunk is, de összejöttünk, egymás szeretői lettünk és minden klappolt, klappol azóta is. Ő is színt vallott otthon, én is elváltam és most együtt vagyunk. De nem vagyok benne biztos, hogy megérte. Jobb megállni még az első randi előtt, nem szabad megadni az esélyt, inkább idézd fel hogyan jöttetek össze a férjeddel, koncentrálj a vele közös élményekre és mondj el neki mindent, segítsen visszatalálni magához.
2010. dec. 8. 18:17
 24/30 A kérdező kommentje:
Huffnáger Pisti ez Mézga Paula expasija nem?hahaha....Nagyon köszi a válaszokat kiszűrtem belőle a legjobbakat.Azoknak akik azt mondták hogy nem szeretem a férjem és miért szültem neki gyereket azt mondom hogy tévednek,mert én szeretem a férjem és szerelmes is voltam bele csak átalakult tiszteletté és szeretetté .Aki azt írta hogy azért vágyom a másik után mert elérhetetlen igaza van.Biztos nem működne nem véletlenül szakítottunk annak idején.És a másik dolog hogy soha nem rúgnám fel a családomat egy kalandért.
2010. dec. 8. 21:44
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Ez a helyes beszéd.
2010. dec. 9. 10:41
 26/30 anonim ***** válasza:

Először az a kérdés, hogy van-e a gyakorlatban választási lehetőséged, azaz a régi "szerelmed" egyedülálló-e, és érdeklődik-e irántad mint nő iránt???

Egyáltalán, annak idején miért szakítottatok, miért nem őhozzá mentél? Ha két ember szereti egymást, azokat nem szedik szét a körülmények, én ebben hiszek. Ha két ember együtt akar lenni, akkor együtt vannak. Miért nem fiatalon tartott ki melletted a "szerelmed", amikor még nem voltak más kötöttségeitek?????? (Ő hagyott el Téged anno? Akkor pláne ne epekedj utána...) Sokszor ez csak kifogás, hogy "a körülmények nem úgy alakultak, hogy együtt legyünk" - ilyenkor az egyik félnek lehet, ez épp jól is jön, mert annyira nem is akar a másikkal lenni.

2010. dec. 17. 14:25
 27/30 Hetényi válasza:
0%

Ne habozz! Válaszd mind a kettőt, vagy hármat, stb.

Csak arra vigyázz, hogy ne bántsd meg egyiküket sem!!! (ez fontos)

2010. dec. 17. 18:58
 28/30 anonim ***** válasza:

A kommenteket nem olvastam, a kérdésre válaszolok.

Talán ki kellene nyomoznod, hogy az első szerelem most éppen milyen, hogyan néz ki van-e munkája, felesége gyereke, milyen ember lett belőle.

Lehet, hogy már csak emlék az a férfi, akit most is szeretsz, sőt lehet, hogy már nem is él.

2015. dec. 16. 16:36
 29/30 anonim ***** válasza:
nagyon egyoldaluak a válaszok bár sok tekintetben jol érvelnek. azért én ismerek példákat ilyen régi-uj egymásratalálásokra, amik működnek. esetfüggő. talán akkor kéne ezen agyalni, ha neadjisten elválnál (simán megtörténhet, nem tudhatja ezt sose senki előre..) és fel tudnád venni vele a kapsolatot. ábrándnak ábránd, de mégiscsak egy létező ember, nem egy rocksztár, szoval ismerted annak idején. és akárhogy is változott, valahol ugyanaz is maradt, az emberek nem váltanak 5évente uj személyiséget.. a föld összes embere közül meg csak ő hasonlit legjobban a régi önmagára, mégha már más is. az ember is változik, de sztem inkább a környezet, a körülöttünk lévő emberek, élethelyzetek változásainak sokasága változtat rajta, nem ugy megy ez, hogy mindenki X évente kifordul a régi önmagábol és semmi köze nincs a régi énjéhez... ja, és a mostani énje is lehet számodra vonzo. vannak erre létező példák és párok
2016. márc. 23. 23:57
 30/30 anonim ***** válasza:
és igen, meglepően sok , a tiedhez hasonlo eset van.. én is csak nemrég szembesültem ezzel pl itt a gyakorin is, sok régi kérdésnél, volt ahol vagy tizen irták libasorban, hogy igen, nekik is van egy régi nagy ő-jük.
2016. márc. 23. 23:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!