Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy élitek túl ha van családo...

Hogy élitek túl ha van családotok (férj és gyerekek) de mégis az első szerelmeteket szeretitek?

Figyelt kérdés
Volt egy szerelmem akit még mindig szeretek de nem olyan könnyű a helyzet mert családom van ,a férjemet is szeretem de másképp ,volt valaki ilyen helyzetben?
2010. dec. 7. 23:52
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
92%
Sokan vannak, akik férjhez mennek stb.. előjönnek egy idő után a gondok és azt nem megoldják a férjükkel, hanem egy álom képet üldöznek,régi szerelmekbe szeretnek bele. Úgy gondolják azokkal sokkal jobb lenne stb.. De ne hidd. Egy valós férfi nem versenyezhet egy álomképpel, Ha most feldobnál mindent,összeköltöznél a másikkal, egy idő után mindig ez lenne,és írnád hogy mit csinálj mert mégis a férjed kell. Szerintem foglald el magad mert unatkozol, és a többi energiát a férjedre költsd, ahelyett hogy egy másikról álmodozol. Ha újra jó lesz a házasság, feldobódik akkor nem fog kelleni a másik. Egy unatkozó nőnél nincs rosszabb. Ha együtt voltál a másikkal biztos ok volt rá hogy most nem,gondolj azokra a dolgokra. Szóval fektesd be a házasságodba azt az időt, amit a másikról való álmodozásra szánsz
2010. dec. 8. 07:51
 12/30 anonim ***** válasza:
én is voltam így, nem olyan ritka, ne aggódj, majd elmúlik idővel (de lehet h örökre megmarad)
2010. dec. 8. 07:58
 13/30 anonim ***** válasza:
77%
Sajnos önmagadat áltatod és csapod be. És ez a helyzet borzasztó nehéz is. De ne hidd, hogy a gyerekeknek jobb egy olyan kapcsolatban felnőni, amelyben a szülők már nem tartanak össze. Mert be kell ismerni, már nem vágysz a férjedre. Tanácsot adni persze nagyon könnyű, de azt javaslom olvasd el Csernus két könyvét: A NŐ, A FÉRFI. Sok mindenre megtanít.
2010. dec. 8. 08:05
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Csak azért érzed így, mert nemrég újra láttad. Hidd el, ez teljesen normális érzés, majd elmúlik. Valamiért csak hozzá mentél a férjedhez. Bármi történt, most már hozzá tartozol, és ez az új érzés csak azért tört rád, mert felkavarodtak benned az emlékek.

Nem tudom, milyen kapcsolatban vagy a férjeddel, én az enyémmel vagyok olyanban, hogy ezt elmondjam neki. Nem úgy, hogy "Tegnap találkoztam a Bélával, és rájöttem, hogy még mindig őt szeretem." Hanem úgy, hogy "Tegnap találkoztam a Bélával, és azóta olyan furcsán érzem magam, előjöttek a régi dolgok, és nagyon felkavart." És összebújnánk, és megnéznénk az alvó gyerekeinket, akik a mieink, és a legszebbek a világon.

Nem érdemes ilyesmit ferúgni egy hirten fellobbant szenvedélyért.

2010. dec. 8. 08:14
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
"Én csak azt tudom, hogy pontosan emiatt talán soha nem lesz senkim már, mert nem érem be kevesebbel... Azt hiszem sosem fogom elfelejteni ŐT. :( " Egy évig én is így voltam. Aztán jöttek az udvarlók akiket szépen sorban visszautasítottam. Majd az egyik rámenősebb volt, mondta hogy próbáljuk meg. Már majdnem 1 éve vele vagyok (így közel 2 éve veszítettem el az előző párom) de nem érzem azt a boldogságot amit előtte. Gyereket nem szűlnék neki, mert csak szerelem babát tartanék meg. Ezt tudja ő is, mondtam is neki, hogy nem akarom becsapni, de együtt akar velem élni. Hogy tudtál neki gyereket szűlni? Vagy egyáltalán összeházasodni vele?
2010. dec. 8. 08:17
 16/30 anonim ***** válasza:
Nekem is volt egy barátom régen, ő szakított velem, én nagyon szerelmes voltam, és sosem tudtam lezárni ezt a dolgot. Akkor valamiért nem tudott működni a dolog, fiatalok voltunk, más céljaink stb. Aztán férjhez mentem, gyerekem lett, de a mai napig ha látom, teljesen megzavarodok. Igen, van ilyen. Csak el kell döntenünk, mi a fontos, nem biztos, hogy az működni tudna most, de lehet, hogy igen, ezt senki sem tudhatja. Mielőtt bármit tennél, jól gondold át mindenképp. De sokan úgy leszólnak, hogy hogy tudtál gyereket szülni valakinek, akibe nem vagy szerelmes, ezeknek azt kívánom, hogy egyszer múljon el a szerelem, és akkor talán megértenek...
2010. dec. 8. 08:27
 17/30 anonim ***** válasza:
Utolsó! Az egy dolog, ha elmúlt a szerelem és úgy lett baba! De ha nem volt igazán vagy egyáltalán soha, akkor nem értem! Mert ha én szerelmes tudnék lenni egy következőbe akkor az ex után nem vágyakoznék. Ha meg igen, akkor a mostani nem a szerelmem.
2010. dec. 8. 08:57
 18/30 anonim ***** válasza:
90%

Nem hinném, hogy szerelmes vagy még a pasiba. Az emlékekbe vagy szerelmes meg az iránta levő RÉGI érzéseidbe. Ha most összejönnél vele, max. 1-2 héten belül rájönnél, hogy már semmit sem jelent. (Lehet, hogy 1-2 napon vagy órán belül.) Kizárólag azért érzel így, mert elérhetetlen számodra.

Nagyon jól látod viszont, hogy a férjedet "másképp" szereted. Nem kell, nem lehet és nem is szabad mindenkit ugyanúgy szeretni. Mindenkinek másra van szüksége, mindenki más egyéniség. De ez még nem jelenti azt, hogy ez a szeretet kevesebb vagy kisebb.

El tudom képzelni, hogy valami hiányzik az életedből, vagy konkrétan a házasságodból, ezért kapaszkodsz ennyire az emlékekbe, hogy ne kelljen ezzel szembesülni. Pedig ha szembesülnél, tudnál változtatni rajta, és a jelenben is boldog lehetnél. A múlt a múlt, ha abban élsz, nincs jelen és nem lesz jövő.

2010. dec. 8. 09:06
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Én azzal értek egyet, aki azt írta, hogy te nem az exet szeretsz, hanem csak egy álomképet. Úgy hívják, hogy Huffnágel Pisti. De ez csak egy érzés. És annak a sok embernek aki azt írta, hogy hogy tudott máshoz menni? Mivel én is voltam ilyen helyzetben, én tudom. Volt egy nagy szerelmem érettségi után. Bőven tovább szerettem, mint amíg a kapcsolat tartott. Nekem ő tökéletes volt, de ő nem kérte meg a kezem, nem akart velem élni, hanem egy szép napon lelépett külföldre. Én azt hittem ezt nem élem túl. Nem kellett senki más évekig. Aztán 26 éves lettem. Akkor jött a jelenlegi férjem, nagyon rámenősen udvarolt, és látszott, hogy komolyak a szándékai. Fel is gyulladt bennem a szerelem. De sosem olyan erősen, mint a valahol ottmaradt, elérhetetlen másik után. Én szeretem a férjem, NAGYON, de sokszor érzem úgy, hogy nem snnyira, mint azt a fiút. Pedig a férjem az, aki velem van jóban-rosszban. De tuti, hogy még a mai napig egyedül lennék, ha ahhoz a Huffnágel Pistihez ragaszkodom plátói módon, aki nem akarta nekem adni az életét. És így távolról, biztos nagyon szép, de ez NEM A VALÓSÁG.Ilyenkor csak azt teheti az ember, hogy az érzéseit megfeszíti, nem figyel rájuk, szépen benne marad a házasságáben, és majd elmúlnak azok az érzések (ha őszinte vagy magaddal te se mindennap érezted a házasságod során, hogy azt a régit hogy szereted) Majd lesznek jobb napok, mikor újra megújul a férjed iránti szereteted, addig pedig kibírod, ki lehet. Ezek csak illanó érzelmek.
2010. dec. 8. 09:09
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem inkább arra gondolj, hogy azzal a másikkal sem lenne jobb. Komolyan. biztos oka volt hogy annak idején szakítottatok. Ha vele maradsz, lehet hogy sokkal rosszabbul jártál volna. Nekem volt egy ismerős pasi, aki elmesélt egy történetet. Gimiben ő is bele volt szerelmesedve egy lányba, kb 4-5 hónapig együtt jártak, aztán valamelyikük más helyre költözött, és vége lett. A nő férjhez ment, lettek gyereke, és az ismerősöm is eljegyzett már egy másik lányt, mikor véletlenül összefutottak. Fellobbant a régi szerelem. Mindketten otthagyták a kapcslatukat a másikért. Összeköltöztek, aztán az ismerősöm egy hónap után rájött, hogy úr isten, ő nem bírja elviselni ezt a nőt, szörnyű... Le is lépett. Hát ennyit a régi szerelmekről.

Tartsd szem előtt, hogy nem minden arany ami fénylik.

32/N

2010. dec. 8. 09:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.