Hogy élitek túl ha van családotok (férj és gyerekek) de mégis az első szerelmeteket szeretitek?
Csak azért érzed így, mert nemrég újra láttad. Hidd el, ez teljesen normális érzés, majd elmúlik. Valamiért csak hozzá mentél a férjedhez. Bármi történt, most már hozzá tartozol, és ez az új érzés csak azért tört rád, mert felkavarodtak benned az emlékek.
Nem tudom, milyen kapcsolatban vagy a férjeddel, én az enyémmel vagyok olyanban, hogy ezt elmondjam neki. Nem úgy, hogy "Tegnap találkoztam a Bélával, és rájöttem, hogy még mindig őt szeretem." Hanem úgy, hogy "Tegnap találkoztam a Bélával, és azóta olyan furcsán érzem magam, előjöttek a régi dolgok, és nagyon felkavart." És összebújnánk, és megnéznénk az alvó gyerekeinket, akik a mieink, és a legszebbek a világon.
Nem érdemes ilyesmit ferúgni egy hirten fellobbant szenvedélyért.
Nem hinném, hogy szerelmes vagy még a pasiba. Az emlékekbe vagy szerelmes meg az iránta levő RÉGI érzéseidbe. Ha most összejönnél vele, max. 1-2 héten belül rájönnél, hogy már semmit sem jelent. (Lehet, hogy 1-2 napon vagy órán belül.) Kizárólag azért érzel így, mert elérhetetlen számodra.
Nagyon jól látod viszont, hogy a férjedet "másképp" szereted. Nem kell, nem lehet és nem is szabad mindenkit ugyanúgy szeretni. Mindenkinek másra van szüksége, mindenki más egyéniség. De ez még nem jelenti azt, hogy ez a szeretet kevesebb vagy kisebb.
El tudom képzelni, hogy valami hiányzik az életedből, vagy konkrétan a házasságodból, ezért kapaszkodsz ennyire az emlékekbe, hogy ne kelljen ezzel szembesülni. Pedig ha szembesülnél, tudnál változtatni rajta, és a jelenben is boldog lehetnél. A múlt a múlt, ha abban élsz, nincs jelen és nem lesz jövő.
Szerintem inkább arra gondolj, hogy azzal a másikkal sem lenne jobb. Komolyan. biztos oka volt hogy annak idején szakítottatok. Ha vele maradsz, lehet hogy sokkal rosszabbul jártál volna. Nekem volt egy ismerős pasi, aki elmesélt egy történetet. Gimiben ő is bele volt szerelmesedve egy lányba, kb 4-5 hónapig együtt jártak, aztán valamelyikük más helyre költözött, és vége lett. A nő férjhez ment, lettek gyereke, és az ismerősöm is eljegyzett már egy másik lányt, mikor véletlenül összefutottak. Fellobbant a régi szerelem. Mindketten otthagyták a kapcslatukat a másikért. Összeköltöztek, aztán az ismerősöm egy hónap után rájött, hogy úr isten, ő nem bírja elviselni ezt a nőt, szörnyű... Le is lépett. Hát ennyit a régi szerelmekről.
Tartsd szem előtt, hogy nem minden arany ami fénylik.
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!