Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elválaszthatnak valóban az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elválaszthatnak valóban az első tárgyaláson, ha mindenben egyetértünk? A gyerekek már nagykorúak.

Figyelt kérdés
VOLT MÁR VALAKINEK ILYEN VÁLÓPERE?
2009. jún. 24. 12:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen nekem.

Az egytárgyalásoshoz, a kereseti mellett be kell adni egy közösmegyegyezéses papírt amit ügyvéddel ellen kell jegyeztetni. Ha leírtak szerint a tárgyaláson mindenre egyértelmüen ugyan azt felelitek, akkor ott kimondják a válást és ott lemondhattok a fellebezés jogáról is.

2009. jún. 24. 12:51
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors választ,,nincs ügyvédem 1 egyszerű válás lesz,,a panasznapon adtam be a keresetet és minden megegyezésünk benne van a férjem pedig mindent el fog fogadni.Ott mondta a hölgy aki felvette a jegyzőkönyvet,,hogy valószínűleg csak 1 tárgyalás lesz,,,ha valóban egyetértünk,akkor nagyon kötekedő bírót kellene kifognunk hogy ne válasszon el az elsőn,,,

KÖSZÖNÖM

2009. jún. 24. 12:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha 3 éve külön( külön lakásban) éltek akkor igen
2009. jún. 25. 08:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Elsö vagyok, és jól mondta az utolsó hogy ha 3éve már külön éltek hivatalosan akkor elválasztanak, ha nem akkor kell ez az ügyvéd álltal ellenjegyzett papír, ha ez hiányzik akkor lesz még egy tárgyalás úgy mond ez az elsö a békítö.
2009. jún. 25. 10:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom honnan veszitek ezt, hogy kötelező lenne

"ügyvéd által ellenjegyzett papír"?

A Magyar jog, nem kötelez erre senkit sem.

Ha mindenben egyetértenek, és ezt kijelentik szóban is, akkor elvileg az elsőn szétválasztanak benneteket.

Ott helyben, lelehet mondani a fellebbezési jogról, és akkor rögtön jogerőre emelkedik.

Mivel a gyermekek nagykorúak, ők már nem játszanak szerepet ebben a válásban.

2009. jún. 27. 07:31
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi a választ,,ezt mondta nekem is aki felvette a jegyzőkönyvet a panasznapon,,,csak én is kételkedtem benne!De azóta egyre több jelzés jött,hogy már nincs kötelező békítő tárgyalás,,na mindegy augusztus 26-án tuti megtudom,,,,
2009. jún. 27. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!