12 éves lánynak notebook szülinapra. (Kb 150 e Ft) Szerintetek már Ok, vagy még korai neki?
12 éves?
drága ajándék neki, ha ledobja 2 nap után az asztalról, mert annyi esze sincs, hogyan kell tárolni...
Vicces. Miért gondoljátok, hogy nem becsüli meg?
Miért kell egyből mindenkit leírni, aki nem végezte már el a gimnáziumot, miért nem tudtok visszaemlékezni arra, milyen volt, mikor ti gyerekek voltatok, hogy milyen érzés volt valami igazán újat kapni? Ami csak a tiétek, amit csak ti alakíthattok, ami hozzátok tartozik.
Ha megérdemli miért ne kaphatná meg? Ha tudja hasznosítani, miért ne? Ha megvan rá a keret, miért ne?
Néhányan, még a felnőttek közül is annyira gyerekesen tudnak viselkedni.
"Én csak érettségi ajándéknak kaptam..." "Nekem nem vették meg..."
Na és? Fogadjátok el, hogy a világ változik, mert különben titeket sem akarnak majd elfogadni.
Felnőttként is idegesít a "Bezzeg az én időmben..." kezdetű monológ, nemhogy gyerekként.
ha tudsz neki venni 2-3évente egy újat, akkor rendben van, ugyanis ha most kap egy ilyen kaliberű gépet, akkor bizony igényelni fogja a mindig jobbat, és sajnos naponta adnak ki egy jobbat, újabbat...
én 5éve használom az akkor 300ezres laptopomat, és most kb a hatodát éri, illetve totál elavultnak számít...
szóval ez a probléma.
nem fogja 10 évig használni, ha most megkapta később is kérni fogja...
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!