Lehet, hogy én csinálok valamit rosszul? Másnak miért megy ennyire könnyen?
Lehet nem jó helyen keresgélsz. (am a jog miért használhatatlan? Telített a piac vagy mi?)
Vagy magasak az elvárásaid. Én pl. ezért nem találok soha munkát, megnézek pár hirdetést és egyik sem jó.
1 állásra 400-an jelentkeznek. "Keresgélni, megnézni" édeskevés. Állandóan pályázni kell, míg be nem jön az egyik.
A jog meg nem haszontalan. :)
Ide másoltam azokat a gondolataidat, amelyeket ki kellene verned a fejedből, mert ezek gátolnak a munkaszerzésben:
"Hogy lehet, hogy körülöttem mindenkinek van munkahelye, és nem évek óta tartó keresgélés után?" "csak én szerencsétlenkedek" "semmi normális" "nem kellett volna jogot tanulnom mert használhatatlan" "Sokkal kevesebbnek érzem magam emiatt és haszontalannak is."
És inkább ezekkel kellene foglalkoznod, ma meglévő készségeidből kihozni a legtöbbet: "van két szakmám, beszélek nyelveket" vagy: ha már jogot tanultam, akkor azt mire tudom felhasználni? Mi lenne az a jogi terület, amellyel szívesen foglalkoznék és nem kell semmi más extra végzettség sem hozzá (aminek jelenleg nem vagy birtokában)?
Ezt az oldalt ajánlanám, jó feladatai vannak a célkitűzésre:
Lehet, hogy nem tudod, mit keresel, ezért nem találod (ez jön le abból, ahogy a jogi tanulmányaidról beszélsz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!