Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Segítség kéne, mit csinálok...

Segítség kéne, mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés
Tegnap édes vacsorával vártam a férjem, aki hazajött, evett, aztán azt mondta, miért édeset csináltam, ő sósra vágyott. Ma sósat készítettem, levest, főételt is, amit tegnap este kért, és desszertnek maradt egy kicsi a tegnapi édesből. Két órát késett munkából hazajövet, mindent újra kellett melegítenem, aggódtam, stb... Erre hazajön, a levest kiszedtem neki előre, erre rá sem néz, hanem a tegnapi- most már hideg- édes kaját keresi, le sem tojva azt, hogy frissen, melegen ott van a rendelt étel. Mondom neki, hogy ma mást kért, ő sértődött meg. Bejöttem, ott hagytam, egyen amit akar, de nagyon elkeseredtem. Mit csinálok rosszul??? Mit tegyek?
2011. jan. 26. 19:25
 1/10 anonim ***** válasza:
Lehetnek munkahelyi gondjai, kicsit feszültebb.Mennyi ideje éltek együtt?
2011. jan. 26. 19:27
 2/10 A kérdező kommentje:
2 éve vagyunk házasok, már lassan 4 éve élünk együtt.
2011. jan. 26. 19:30
 3/10 napietus ***** válasza:
szekánt egy férjed van :) miért nem eszik vendéglőben, ott lehet rendelni a' la carte, amihez épp kedve van :) az én férjem szerencsére nem válogatós, van pár kaja, amit nem szeret, azokat nem főzöm, egyébként mindent megeszik, csak ne legyen két nap egymás után ugyanaz. sztem ne hagyd, hogy ez rendszer legyen, és mondd meg neki, hogy rosszul esett ez Neked, mert Te szerettél volna a kedvében járni.
2011. jan. 26. 19:31
 4/10 anonim ***** válasza:
Akkor még nem annyira régóta, hogy így viselkedjen..Régóta csinálja? Szerintem ülj le vele és szépen próbáld meg megkérni hogy azt nézze, milyen kedveskedéssel csináltad.És hogy nem akarsz veszekedni.
2011. jan. 26. 19:50
 5/10 anonim ***** válasza:

Hát, ha csak azzal van baj, hogy ő nem édeset akart, akkor kérdezd meg, hogy mit szeretne enni és akkor kisebb a tévesztési esély.

Ha a kihülés és újramelegítés miatt van gond, telefonálj rá, hogy kb mikorra várható mert akkor melegíted a vacsit.

Ha az a baj, hogy ilyet nem szokott csinálni és furcsállod, akkor ülj le és beszéld meg vele.

Biztos vannak neki is stresszesebb napjai, de akkor sem viselkedünk így a másikkal, főleg ha ő életünk párja.

2011. jan. 26. 20:59
 6/10 anonim ***** válasza:

"azt mondta, miért édeset csináltam, ő sósra vágyott."

szerintem a férjed eléggé el van kényeztetve,ha valaki azt nem becsüli, hogy délben frissen főzött kaja várja otthon...

És a viszonzás? Ő mivel kedveskedik Neked? Előfordul, hogy meghív vagy főz Neked, hogy ne kelljen fáradnod, néha könnyebb legyen Neked is, amikor fáradt vagy?

Szerinted mennyire becsül téged ez a férfi? Még ő "rendel" kaját, aztán meg őnagysága mégsem azt kívánja, amit "rendelt"...:/ hát én megmondanám neki, hogy csinálja az Anyukájával, de ne Velem...!!!!

Ha meg eltűröd neki,akkor a Te bajod, akkor viszont nem kell kiborulni!!

Szerintem sürgősen gondold át, hogy mennyire becsül meg Téged ez a pasi, mert attól még, hogy a férjed, Te nem vagy a csicskása...!!!!!

2011. jan. 26. 21:20
 7/10 A kérdező kommentje:

Megmondtam neki, összevesztünk, aztán kimentem, mert olyan rumlit hagyott, elmosogattam. Most csend van, de szorítja a torkom a bőgés. Nem szeretek összeveszve lenni, de tényleg nem szakadhatok 100 felé. Pocsék lett ez miatt az estém, és még beteg is vagyok, passz...

Neki nem szokása a főzés, mosogatni meg elvből nem mosogat, az a nő dolga. Annyi, hogy most mikor bejött, megköszönte a kaját. Ennyi.

2011. jan. 26. 21:26
 8/10 anonim ***** válasza:
fiatal vagyok még ehhez, de szerintem főzz azt amit te szeretnél enni (és amit ő sem utál), várj addig, amíg haza szokott érni.. ha fél óra után se jön, egyél. majd melegít magának. vagy megkér rá, van beszélőkéje :) legyél cserfes :D 17/L
2011. jan. 26. 22:04
 9/10 anonim ***** válasza:

én épp ezért már az elején megmondtam páromnak,ha tudja mit szeretne enni,akkor szóljon még reggel,és az lesz...

ha meg "valami finomat2 főzzek,akkor maradjon csendbe ha mégsem épp azt kivánna...

de szerencsére az én párom vagy főz vagy elmosogat velem,nálunk munkamegosztás van...ez feltétele volt az összeköltözésnek:)

23/N

2011. jan. 27. 18:03
 10/10 napietus ***** válasza:
mondjuk olyan nálunk is volt, hogy "mit főzzek?" "mindegy" vacsoránál meg "miért nem inkább eztmegazt főztél? olyan régen volt..." ilyenkor mondjuk javasolni szoktam, hogy ha nem ízlik, rendeljen pizzát, nem kötelező megenni, több marad nekem :) még eyszer sem hagyta ott.
2011. jan. 27. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!