Segítség kéne, mit csinálok rosszul?
Hát, ha csak azzal van baj, hogy ő nem édeset akart, akkor kérdezd meg, hogy mit szeretne enni és akkor kisebb a tévesztési esély.
Ha a kihülés és újramelegítés miatt van gond, telefonálj rá, hogy kb mikorra várható mert akkor melegíted a vacsit.
Ha az a baj, hogy ilyet nem szokott csinálni és furcsállod, akkor ülj le és beszéld meg vele.
Biztos vannak neki is stresszesebb napjai, de akkor sem viselkedünk így a másikkal, főleg ha ő életünk párja.
"azt mondta, miért édeset csináltam, ő sósra vágyott."
szerintem a férjed eléggé el van kényeztetve,ha valaki azt nem becsüli, hogy délben frissen főzött kaja várja otthon...
És a viszonzás? Ő mivel kedveskedik Neked? Előfordul, hogy meghív vagy főz Neked, hogy ne kelljen fáradnod, néha könnyebb legyen Neked is, amikor fáradt vagy?
Szerinted mennyire becsül téged ez a férfi? Még ő "rendel" kaját, aztán meg őnagysága mégsem azt kívánja, amit "rendelt"...:/ hát én megmondanám neki, hogy csinálja az Anyukájával, de ne Velem...!!!!
Ha meg eltűröd neki,akkor a Te bajod, akkor viszont nem kell kiborulni!!
Szerintem sürgősen gondold át, hogy mennyire becsül meg Téged ez a pasi, mert attól még, hogy a férjed, Te nem vagy a csicskása...!!!!!
Megmondtam neki, összevesztünk, aztán kimentem, mert olyan rumlit hagyott, elmosogattam. Most csend van, de szorítja a torkom a bőgés. Nem szeretek összeveszve lenni, de tényleg nem szakadhatok 100 felé. Pocsék lett ez miatt az estém, és még beteg is vagyok, passz...
Neki nem szokása a főzés, mosogatni meg elvből nem mosogat, az a nő dolga. Annyi, hogy most mikor bejött, megköszönte a kaját. Ennyi.
én épp ezért már az elején megmondtam páromnak,ha tudja mit szeretne enni,akkor szóljon még reggel,és az lesz...
ha meg "valami finomat2 főzzek,akkor maradjon csendbe ha mégsem épp azt kivánna...
de szerencsére az én párom vagy főz vagy elmosogat velem,nálunk munkamegosztás van...ez feltétele volt az összeköltözésnek:)
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!