Kezdem anyámat meggyűlölni, miért kell így viselkednie velem?
1 porc elvan csúszva a térdemben, és most sántítok. Ortopédián még nem voltam, mert ez kb. az elmúlt 2 hétben kezdődött. Az ortopédiára kell beutaló, és előjegyeztetni is kötelező, mert nem fogadnak. -.- Az a lényeg, hogy odamentem most anyámhoz, hogy nagyon fáj a térdem, nemtudok aludni, erre csak annyit válaszolt, h holnap suli mindenképp. Sántítok. Miértcsinálja ezt velem? Akárhányszor van valami testi bajom, amit orvosnak kellene látnia, ezzel jön. Mit tegyek?
17L
Az én anyám azért nem engedett itthon maradni, mikor hánytam-fostam szimultán, mert a pasijával találkozott, és csak nálunk lehetett megejteni a légyottot..
Szóval megértelek, állj a sarkadra, mondd, hogy az orvosnál fogsz kezdeni holnap, mert az egészséged nem játék. Jobb ötletem nincs, hogy mit tudnál tenni..
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!