Egy kapcsolatban a nők tényleg jobban tudják, hogy a dolgoknak hogyan kellene lenniük és egy férfinek hogyan kellene viselkednie?
Sok esetben a nők jobban átlátják a dolgokat és racionálisabb döntéseket tudnak hozni.
De ez egyrészt nem törvényszerű, másrészt sajnos sok nő van aki ezt elhiszi magáról annak ellenére, hogy mégsem ilyen vagy ha ilyen akkor már-már túl erőszakosan érezteti ezt a másikkal. A problémák pedig itt kezdődnek.
Igen, általában. De vannak kivételek. A nők általában jobbak a kapcsolatok alakításában és a viselkedésük is megfelelőbb. De persze vannak kibírhatatlanul rossz nők, akik nem tudnak viselkedni.
Abban a családban ahol "férfiuralom" van, ott valahogy nem működnek a dolgok és a család tagjai sem boldogok. A pasik egy része a saját önzőségét a családja sínyli meg.
Én néha irányítgatom a páromat, hogy azért ezt illene, azt kellene...vagy most illene felhívja...vagy ha megyünk akkor ez meg az legyen. Valahogy a nők az ilyen dolgokhoz jobban "értenek".
Persze a nő ne szóljon bele mindenbe, mert azzal őrületbe lehet kergetni a másikat:-S
Ezt a kérdést én nem értem...
Nyilván egy kapcsolatban mindenkinek megvannak az igényei, és ha ezek ütköznek, vagy meg tudják beszélni,vagy nem...
Csak a kettő együtt jó. Férfi és nő együtt. Egyedül nehéz. Mindkettőre szükség van, a nő érzékenységére és a férfi határozottságára. A kettő együtt működik csak.De soha nem tudhatjuk a másikról, hoyg hoyg kéne viselkednie, csak saját magunkról.
45nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!