Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a legnagyobb problémátok...

Mi a legnagyobb problémátok (nemcsak családi, bármi)?

Figyelt kérdés
Érdekel, hogy mások is járnak-e abban a cipőben, mint mi.
2010. dec. 5. 19:08
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
57%
A "szüleim" elvették tőlem a nagyobbik fiamat(úgy értsd, hogy illegálisan van náluk),idegösszeroppanást kaptam, a munkámat is elvesztettem, nem találok állást, sehonnan nem irnak vissza, Úgyhogy anyagilag és érzelmileg a padlón lennék, ha nem lenne a párom, a két kis srácom, akiket szeretek. S ráadásul kiderült, hogy terhes vagyok, de nem baj, örülünk neki, még ebben a helyzetben is
2010. dec. 6. 00:44
 32/36 anonim ***** válasza:
80%
a nőgyógyászati problémám. leszarom, hogy nincs munkám...nincs pénzem... csak egészségem lenne, és 1 rossz szót sem szólnék soha.... :((
2010. dec. 6. 08:15
 33/36 anonim ***** válasza:
80%

Külföldön lakom és hamarosan el kell mennem dolgozni mert a lányom megy oviba, így muszáj kezdeni magammal valamit. A legnagyobb problémát a francia nyelv jelenti, egyedül kell otthon megtanulnom és nem igazán haladok.

(Már tökéletesen beszélek angolul, ez lenne a harmadik nyelv, de nem bírom magamba tuszkolni.)

2010. dec. 6. 09:50
 34/36 anonim válasza:
57%
A legnagyobb problémánk az,hogy még nem vállalhatunk gyereket,mivel anyagi problémáink vannak:(Pedig már nagyon szeretnénk,és nem lehet...:(
2010. dec. 8. 17:23
 35/36 anonim válasza:
A legnagyobb problémám hogy levágják az alsó és felső fogsorom hogy aztán visszacsavarozzák. Mentségem nincs én akarom, és miért mert így ronda vagyok. Csak ennyi.
2013. szept. 26. 22:28
 36/36 anonim válasza:
lakásfelújítás,tetőjavítás,ill.mi lesz velem,ha egészségileg lerobbanok.
2023. aug. 20. 09:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!