Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a legnagyobb problémátok...

Mi a legnagyobb problémátok (nemcsak családi, bármi)?

Figyelt kérdés
Érdekel, hogy mások is járnak-e abban a cipőben, mint mi.
2010. dec. 5. 19:08
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
81%

Most per pillanatban??

Az börtöntöltelék, alkoholista szomszéd egy félrészeg pillanatában elkapta az éppen munkába menő férjemet, hogy ha még egyszer kiönti a csikkes dobozt a ház elől, összeszedi és felhozza az ajtónk elé..mi nem dohányzunk, a férjem és én azt se tudtuk miről van szó, mivel nem is járunk le az udvarra nagyon, mivel egész nap dolgozunk..nem is értem hogy talál valaki ilyet ki.Örülök,hogy mindenki ennyire ráér.Na per pill.ez van.

2010. dec. 5. 19:28
 12/36 anonim ***** válasza:
96%

Jelenleg az a nagy problémám, hogy nem tudom, mit akarok az élettől.Márpedig ez ebben az iskolában ahová járok komoly probléma.

Nagyon sok minden akartam lenni kisebb koromban, végül a kereskedelem - marketing, vendéglátás - idegenforgalom és a közgazdaság maradt, ami érdekel.A vendéglátásra nem vettem volna föl a betegségem miatt, mert ekcémás vagyok.Közgazdaságot tanulok, ami érdekes és szeretem, de nem tudom, hogy tudnám-e ezt csinálni életem végéig.

Márpedig év végén fel kell vennem 11.-re tizenvalahány órát, ami már a szakosodást jelenti...És fogalmam sincs, miket válasszak:S

Ezen rágódok 2 hónapja, eredménytelenül és olyan hamar el fog jönni az év vége és én még mindig nem fogom tudni mit kezdjek magammal:/

15/L

2010. dec. 5. 19:33
 13/36 anonim ***** válasza:
94%

Anyagi gondok... még fél évem van vissza az egyetemből, de pénzem már alig.

Kilátástalan jövő... nem találok munkát, pedig már egy ideje keresek, és tényleg dolgoznék.

Vannak még, de úgy érzem, ezek azok amik megkeserítik a mindennapjaimat. A többin tudok változtatni.

2010. dec. 5. 19:34
 14/36 anonim ***** válasza:
93%

Nálunk is szintén az anyagiak, alig élünk meg (nálunk is 70ezres a havi nettó és csak 1 kereső van :( ). Elegem van már, hogy mások meg hüledeznek az miatt, hogy én nem tudok megvenni magamnak egy 4ezer ft-os nadrágot, mert az rengeteg, meg hogy nincs pénzem a karácsonyra. (10 emberre van 9ezer ft-om).

Akkor az egyetem r*hadt nehéz (közgáz), tököm tele van az egésszel, bukás is lesz bőven, tanárok is szemetek, sokan ott hagyták már, de én nem tehetem, mert akkor maradok érettségivel, meg a családom el sem fogadná. :( Pedig nekem nem megy ez a suli, stresszben élek miatta, utálom. :"(

2010. dec. 5. 19:36
 15/36 Bocipók ***** válasza:
93%

Nekem is azzal van gondom, hogy jövőre leszek 30 éves és már nagyon szeretnék otthonról elköltözni és a saját lábamra állni, de ilyen fizetések mellett ez nem megy. Albérletnek nincs értelme, az csak mókuskerék.

Anyu rendes, nem kell hazaadnom, így tud segíteni...

16/36 anonim ***** válasza:
93%
nekem az, hogy hónapok óta nincs munkám, ha van, akkor csak 70.000-et keresek vele, ha épp nem 60-at, és akkor valaki már előttem elmondta a többit.
 17/36 anonim ***** válasza:
93%

Meg kellene lassan mondanom az édesanyámnak, hogy a saját nememhez vonzódok, mert kérdezget, hogy mikor lesz már végre egy rendes párkapcsolatom, és utálok hazudni neki, de annyi anyagi, munkaheyli problémája van, hogy nem tudnám még én is, az egyetlen gyereke megforgatni benne a kést ezzel a hírrel.

De talán el se mondom neki, mert még lehetek normális, akkor meg minek okozzak neki fájdalmat?

2010. dec. 5. 19:37
 18/36 anonim ***** válasza:
93%

Beteg vagyok (psoriasis), anyagiak, alkesz apa, kilátástalan jövő.

21/L

2010. dec. 5. 19:39
 19/36 anonim ***** válasza:
91%
az, hogy 24 éves vagyok, albérletben lakok, nincs is kilátásom saját otthonra, a párom elvesztette a munkáját, nem talál másikat vagy ami van ott éhbért fizetnek, jönnek a számlák, amik nem várnak, enni kéne, maximális szórakozásunk a net, más luxus nincs, ruhát duriban veszünk, mert újra nem futja. Szeretnék tanulni még, de nem engedhetem meg magamnak. Mása nincs.
2010. dec. 5. 19:44
 20/36 anonim ***** válasza:
28%

nincs kedvem holnap 5kor felkelni és suliba menni xD amúgy nincs semmi problémám =D

15/L

2010. dec. 5. 19:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!