Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a legnagyobb problémátok...

Mi a legnagyobb problémátok (nemcsak családi, bármi)?

Figyelt kérdés
Érdekel, hogy mások is járnak-e abban a cipőben, mint mi.
2010. dec. 5. 19:08
1 2 3 4
 21/36 Tinker Bell ***** válasza:
Elvesztettem a mamámat. Kilátásban sincs, hogy a párom eljegyezzen és bár van akinek ez nem fontos, nekem nagyon is! Természetesen nálunk is az anyagiak, mert még csak gondolni sem merek arra, hogy külön tudjunk költözni.
2010. dec. 5. 19:50
 22/36 anonim ***** válasza:
100%

hiányzik az anyám, aki egy kilyukadt óvszer és némi pénzhiány miatt szült meg, majd eldobott, és 16 éve talán 5x láttam. nem tudok uralkodni magamon, és a nagymamámmal beszélek néha csúnyán, aki felnevelt, és mindent megtett értem. bűntudatom van, hogy nem tudom kifejezni mamámnak, mennyire szeretem, és amilyen könnyűnek látszik, annyira nehéz.

nem tudok beilleszkedni az osztályba, mert televan bombázókkal, és a fiúknak az a rögeszméje, hogy csak őket lehet szeretni.

most így csak ennyi.

16/L

2010. dec. 5. 19:54
 23/36 anonim ***** válasza:
65%
viszonzatlan érzések -- ergó magány -- sajnos ez kihat az életem minden szintjére, nem úgy teljesítek mint ahogy azt elvárnám magamtól, ahogy szeretnék.
2010. dec. 5. 19:58
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

trombózisom van és egyszerűn nem tudok belőle felgyógyulni romlik az állapotom lehetséges műteni fognak az erekkel a lábamban problémák vannak, inzulin problémák, mamám beteg:(

ez így 19 évesen remek

2010. dec. 5. 20:14
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

Anyagiak...

De mindig ott van bennem az a tudat, hogy anyukám mindent megpróbál adni, amit csak tud és így ezzel a tudattal, ha belegondolok mindenem megvan Szeretet, van számítógépem, tévém, ruháim, rendes iskolába járok, lakásban élünk, van telefonom... Egyedül apukám hiányzik akit sajnos csak 3 hetente látok a két testvéremmel együtt, mert ő sokat dolgozik (igaz, így ezzel nagyon jól keres).

Gondoljatok mindig abba bele, hogy van ennél rosszabb is :)

18/ L

2010. dec. 5. 20:34
 26/36 anonim ***** válasza:
Apám iszik. Kezdek kikészülni tőle. El szeretnék költözni érettségi után - idén fogok - kollégiumba, másik városba, csak még nem tudom, hogy hova. 18F
2010. dec. 5. 21:01
 27/36 anonim ***** válasza:
hát nekem jelenleg a nyelvvizsgáa való készülés megy döcögősen. Nehezen tanulok idegen nyelvet, és2 hónap múlva vizsga. Államvizsgám van, dipó ezmiatt nincs. Ergó nehéz így munkát találni.
2010. dec. 5. 21:18
 28/36 A kérdező kommentje:
Én egyébként soha nem szoktam panaszkodni, mert nem szeretem másokra rázúdítani a problémáimat, sajnos mindenkinek van bőven elég. Szóval ez a panasznap... Mennyivel egyszerűbb lenne minden, ha normális fizetések lennének, és összeszedhetnénk a lakásravalót. Nem tudom, hogyan változtathatnék rajta. Lottózunk...:/
2010. dec. 5. 21:18
 29/36 anonim ***** válasza:
AZ államvizsgámra és magamra szeretnék koncentrálni, de a volt barátom mindig bezavar a képbe. Nem bírom kezelni a helyzetet, h párkapcsolatban vagyok vele. Elvesztem magam.Remélem ez azért van , mert béna vagyok, és tudok változtatni, és nem kell megint óriásai szenvedést átélnem, ami az elvesztésével jár,pontosabban a veszteségélménnyel...meglátjuk.
2010. dec. 5. 21:39
 30/36 anonim ***** válasza:

Itt vagyok 20 évesen,két szakmával, nyelvvizsgával nem találok munkát, volt 2 egynapos munkaviszonyom, ebből az egyik átverés volt, a másikon lehetetlen feladatot kaptam, naponta bújom az álláshirdetéseket, küldöm az önéletrajzokat, de semmi választ nem kapok, még annyira sem méltatnak, hogy nem kellesz, keress mást...

A szüleimmel élek, de ég a pofám, hogy még mindig ők tartanak el (bár ahol tudok, segítek, ha már itthon vagyok), pedig már nekem kéne/illene hazaadni egy keveset a fizetésemből, vagy minimum eltartani magam.

Most itt a karácsony, pénzem semmi, munka januárig biztos nem lesz...

más gondom asszem nincs...ja, de...van 7 kiskutya, és két felnőtt, akiknek 2 napon belül helyet kell találnom, különben elaltatják őket...

2010. dec. 5. 22:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!