Mi a legnagyobb problémátok (nemcsak családi, bármi)?
hiányzik az anyám, aki egy kilyukadt óvszer és némi pénzhiány miatt szült meg, majd eldobott, és 16 éve talán 5x láttam. nem tudok uralkodni magamon, és a nagymamámmal beszélek néha csúnyán, aki felnevelt, és mindent megtett értem. bűntudatom van, hogy nem tudom kifejezni mamámnak, mennyire szeretem, és amilyen könnyűnek látszik, annyira nehéz.
nem tudok beilleszkedni az osztályba, mert televan bombázókkal, és a fiúknak az a rögeszméje, hogy csak őket lehet szeretni.
most így csak ennyi.
16/L
trombózisom van és egyszerűn nem tudok belőle felgyógyulni romlik az állapotom lehetséges műteni fognak az erekkel a lábamban problémák vannak, inzulin problémák, mamám beteg:(
ez így 19 évesen remek
Anyagiak...
De mindig ott van bennem az a tudat, hogy anyukám mindent megpróbál adni, amit csak tud és így ezzel a tudattal, ha belegondolok mindenem megvan Szeretet, van számítógépem, tévém, ruháim, rendes iskolába járok, lakásban élünk, van telefonom... Egyedül apukám hiányzik akit sajnos csak 3 hetente látok a két testvéremmel együtt, mert ő sokat dolgozik (igaz, így ezzel nagyon jól keres).
Gondoljatok mindig abba bele, hogy van ennél rosszabb is :)
18/ L
Itt vagyok 20 évesen,két szakmával, nyelvvizsgával nem találok munkát, volt 2 egynapos munkaviszonyom, ebből az egyik átverés volt, a másikon lehetetlen feladatot kaptam, naponta bújom az álláshirdetéseket, küldöm az önéletrajzokat, de semmi választ nem kapok, még annyira sem méltatnak, hogy nem kellesz, keress mást...
A szüleimmel élek, de ég a pofám, hogy még mindig ők tartanak el (bár ahol tudok, segítek, ha már itthon vagyok), pedig már nekem kéne/illene hazaadni egy keveset a fizetésemből, vagy minimum eltartani magam.
Most itt a karácsony, pénzem semmi, munka januárig biztos nem lesz...
más gondom asszem nincs...ja, de...van 7 kiskutya, és két felnőtt, akiknek 2 napon belül helyet kell találnom, különben elaltatják őket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!