Mihez van joga egy pszichológusnak munka közben?
Figyelt kérdés
Joga van pl visszaélni a tudásával egy olyan személy felé aki nem a páciense? Joga van kibeszélni, kielemezni kifejezett kérésem ellenére csak azért mert egyik rokonomhoz jár?2010. dec. 1. 20:27
21/24 anonim válasza:
Hát ez elég furcsa. Ilyet se hallottam még, hogy a pszichológus házhoz jön. (De lehet, hogy csak én vagyok tájékozatlan.) Viszont ha ez családterápia lenne, te miért nem ülsz közöttük? Meg, ha foglalkozás előtt, után hangosan ócsárolják a családtagokat.. hmm.. nekem elég kóklernek tűnik ez a "szakember". Ilyet tuti nem engedhet meg magának, hogy így beszéljen veled! De szerintem ez sem "szabályszerű", hogy elmenjen a páciens otthonába és az egész családjával találkozzon előtte, utána.
22/24 anonim válasza:
Szerintem jelentsd az esetet, biztos van nekik kamara, vagy valami, ahol ezt a viselkedést jelenteni lehet.
23/24 A kérdező kommentje:
Leginkább apukámat ócsárolják mert nem szeretik egymást és tényleg csinál buta dolgokat emiatt, de ezt ugyanúgy anyukám is megcsinálja apám felé. És ezeket meséli a nőnek, az meg húúú hüüüü de duurva tényleg ezt mondta.
Én meg azért nem vagyok ott mert: 1, nem kértek meg, kérdeztek meg. Az egész ennyi volt: 'mostantól x jönni fog ide néha, takariccsá ki mire odaérünk'
2, én nem gondolom hogy szükségem lenne pszichológusra.
Állisása szerint anyukám nem fizet ezért, attól még ez munkának számit?
2010. dec. 3. 17:24
24/24 anonim válasza:
Na, hát ilyen nincs! Ha még tb alapon lenne, az pláne nem fog házhoz menni. Biztos ez a nő anyukád valami barátnosnéja, aki előadja, hogy szakmai rálátása, és joga van ahhoz, hogy ócsárolja a családotokat. Ha tényleg szakmabeli lenne ilyet nem engedhetne meg magának! Ha valóban van valami végzettsége (amit kötve hiszek, max pszichológus gyorstalpaló okj), és ezen a címen van nálatok, hogy ő épp "rendel", simán föl lehetne jelenteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!