Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lefeküdjek a párommal és...

Lefeküdjek a párommal és eljátszam, hogy terhes lettem? Vagy mondjam meg Neki, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Volt egy párom, Akivel 8 évet voltunk együtt, van tőle egy 4 éves lányom, de most szakítottunk sokadszorra, de végleg, mert már nem bírom elviselni, amennyire kihasznált és amilyen durván bánt velem.

Közben összejöttem egy sráccal, Akit igaz még nem ismerek rendesen, de szeretnék Vele élni.

Közben meg kiderült, hogy 4 hetes terhes vagyok a volt élettársamtól, akitől már végleg besokaltam.

Ti mit tennétek?

Lefeküdjek a párommal és eljátszam, hogy terhes lettem. Vagy mondjam meg Neki, hogy terhes vagyok? Akkor el fog hagyni, ugye?

2010. dec. 1. 14:13
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem az volt a kérdés, hogy abortusz, vagy nem abortusz.
2010. dec. 1. 21:12
 42/46 anonim ***** válasza:
A kérdező miért nem ír kommentet? Kíváncsi lennék a fejleményekre. Egyébként nekem is van egy ilyen ismerősöm, gyanús, hogy a gyereke nem is volt koraszülött, csak vki felcsinálta és nagyhirtelen a semmiből talált egy palimadarat, akire a kicsi egyáltalán nem hasonlít, sőt az állítólag koraszülött baba nem is volt olyan kis súlyú.
2010. dec. 1. 21:22
 43/46 anonim ***** válasza:
A húgom 37 hétre szült majdnem 4 kilós gyereket.
2010. dec. 1. 21:57
 44/46 anonim ***** válasza:

Ezt már leírtam egyszer, most megint kénytelen vagyok: Örülök, hogy embertársaim ilyen magas erkölcsi mérce szerint élik az életüket, hogy jogukban áll mindenkit lekurv@zni minduntalan!

A kérdésre a válasz:

1. A gyerekednek joga van tudni ki az apja

2. Az exednek joga van tudni, hogy van még egy gyereke.

3. A párodnak joga van tudni, hogy babát vársz az exedtől.

Ha a 4 éves kislányoddal vállalt, akkor szerintem így is vállalni fog. Meg különben is nem lehet egyetlen kapcsolat sem olyan fontos, mint az hogy tükörbe tudjál nézni, illetve bele tudjál nézni a gyereked szemébe.

2010. dec. 1. 22:19
 45/46 anonim ***** válasza:
Ha a négyéves gyereket elfogadta, miért hagyna el azért, akit most vársz?
2010. dec. 1. 22:35
 46/46 anonim ***** válasza:
Van esetleg valami fejlemény???
2010. dec. 10. 21:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!