Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lefeküdjek a párommal és...

Lefeküdjek a párommal és eljátszam, hogy terhes lettem? Vagy mondjam meg Neki, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Volt egy párom, Akivel 8 évet voltunk együtt, van tőle egy 4 éves lányom, de most szakítottunk sokadszorra, de végleg, mert már nem bírom elviselni, amennyire kihasznált és amilyen durván bánt velem.

Közben összejöttem egy sráccal, Akit igaz még nem ismerek rendesen, de szeretnék Vele élni.

Közben meg kiderült, hogy 4 hetes terhes vagyok a volt élettársamtól, akitől már végleg besokaltam.

Ti mit tennétek?

Lefeküdjek a párommal és eljátszam, hogy terhes lettem. Vagy mondjam meg Neki, hogy terhes vagyok? Akkor el fog hagyni, ugye?

2010. dec. 1. 14:13
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem mondd el. Ha szeret, megérti, és elfogadja...még az is lehet, hogy sajátjaként szereti. Ha elhagy, akkor nem is szeretett.

De ha hazudsz, és kiderül, akkor mindent elveszítesz...a párod és a gyermeked is megutálhat...Melyik ér többet?

2010. dec. 1. 14:24
 12/46 anonim ***** válasza:
85%
Ez nagyon durva hogy arra bíztatnak,hazudj,csapj be egy embert.Helyedben meggondolnám a babaválalást is.Mindenképp legyél őszinte,mert egy életen át hazudni magadnak,a párodnak a gyerekednek?Tudod milyen következménye lenne?beláthatatlan!!ilyet nem szabad csinálni.
2010. dec. 1. 14:26
 13/46 anonim ***** válasza:
88%

Nem kell becsapnod, hiszen tudja, hogy előtte mással is voltál, nem csaltad meg. De mivel egy pár vagytok, erről neki is tudnia kell, hiszen az ő életét is befolyásolja.

De az furcsa, hogy ilyen kevés idő után már ki mered jelenteni valakiről, akit ráadásul még nem is ismersz igazán, hogy vele akarsz élni.

2010. dec. 1. 14:26
 14/46 anonim ***** válasza:
75%
honnan szedted ezt,a Barátok köztből?
2010. dec. 1. 14:27
 15/46 anonim ***** válasza:
62%
vetesd el
2010. dec. 1. 14:28
 16/46 anonim ***** válasza:
4%
sos feküdj le vele és jászd el hog terhes vagy. de csak akkor ha nem szereted már a volt párod ténylegesen. Nekem bejött!! Legyyen eszed nehogy már egyedül kelljen neveljen vagy a volt párod tudna támogatni?
2010. dec. 1. 14:28
 17/46 anonim ***** válasza:
69%

Már az is borzasztó, hogy egyáltalán felmerült az agyadban a kérdés....Szánalmas vagy.

Hát remélem két szék közül a pad alá esel, megérdemled.

2010. dec. 1. 14:29
 18/46 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem is legjobb ha elveteted, ahogy lejön a kérdésedből ,nem éppen ideálisak a körülmények még egy gyereknek, ráadásul te se vagy egészen épeszű hogy olyanok fordulnak meg a fejedben hogy elhiteted szegény fickóval hogy övő a gyerek...
2010. dec. 1. 14:30
 19/46 anonim ***** válasza:
20%
nehogy elvetesd!!!!
2010. dec. 1. 14:31
 20/46 anonim ***** válasza:
76%

Látom jönnek itt a jobb válaszoknál jobbak.

Mindig az őszinteség a legegyenesebb út. Mond meg neki az igazat. Ez nem játék, vagy nem "majd elmúlik " dolog. Itt 2 embert csapsz be. Ha mégis megteszed, lesznek álmatlan éjszakáid...Gondolkozz egy kicsit.

2010. dec. 1. 14:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!