Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lefeküdjek a párommal és...

Lefeküdjek a párommal és eljátszam, hogy terhes lettem? Vagy mondjam meg Neki, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Volt egy párom, Akivel 8 évet voltunk együtt, van tőle egy 4 éves lányom, de most szakítottunk sokadszorra, de végleg, mert már nem bírom elviselni, amennyire kihasznált és amilyen durván bánt velem.

Közben összejöttem egy sráccal, Akit igaz még nem ismerek rendesen, de szeretnék Vele élni.

Közben meg kiderült, hogy 4 hetes terhes vagyok a volt élettársamtól, akitől már végleg besokaltam.

Ti mit tennétek?

Lefeküdjek a párommal és eljátszam, hogy terhes lettem. Vagy mondjam meg Neki, hogy terhes vagyok? Akkor el fog hagyni, ugye?

2010. dec. 1. 14:13
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
egy uj életet nem szabad elvetetni ne legyetek kegyetlenek dobogo szive van én a 6 hetes magzatomnak hallattam uhn a szivhanjat ők már élőlények
2010. dec. 1. 19:09
 32/46 anonim ***** válasza:
És az élőlénynek mindegy hogy boldog gyerekkora van vagy csak rúdossák jobbról balra,te akartál volna élni,ha otthon 7 8 évesen szarra vert volna apád,mint engem,mert én akkor inkább meghaltam volna...Gondolkozzá már te baromagyu abortusz elennes hülye,hogy annak az élőlénynek mi lenne a jó...Csak szülessen meg mindgy hogy él,miben él az az élőlény ugye?Szánalmas,amúgy is még ennyi hetesen javába embrió...
2010. dec. 1. 19:23
 33/46 anonim ***** válasza:
minden gyermeket var valaki az édesanyja várni fogja. ti miert nem értitek meg a kérdezőt?
2010. dec. 1. 19:27
 34/46 anonim ***** válasza:
Annyira várja,hogy ráakarja akasztani más férfire más pasi kölykét,rohadtúl várja.
2010. dec. 1. 19:31
 35/46 anonim ***** válasza:
Igen várja, eszébe sem jutna szerintem az ab, nem tudom mnek kellett fehozni. mert a kérdés nem erre irányul.
2010. dec. 1. 19:34
 36/46 anonim ***** válasza:
87%

Te meg miért nem érted m,eg,hogy nem mindig jó ha egy gyerek megszületik...

Kérdezek tőled pár dolgot:

Ha megerőszakolnának,terhes maradnál,megszülnéd.

Ha lenne 5 kölyköd egy szobába,éhenhalás küszöbén megszülnéd a hatodikat is?

Ha lenne egy 9 éves lányod de apuci verné és molezstálna é te megint teherbe esnél megtartanád,kittenéd a másikat is annak amin az előző átmegy.

Ne mond azt hogy ilyen nincs,mert ebbe dolgozom,naponta megyünk ilyen családokhoz sajnos...

Ha igennel válaszoltál,mind három kérdésre buta vagy sajnos,és egyszinten állsz azokkak akik a semmire egyszobába is megszülik a 4-5 hat éhes szájat,állambácsinyakára...

2010. dec. 1. 19:37
 37/46 anonim ***** válasza:

szüljék is meg. te elmebeteg vagy minek vitatkozol velem. a krdező meg nem kérdezett semmi idevágót nem érted meg??

amiket felsoroltal ő nem irta hogy olyan helyzetben lenne. 2 lehetseges apajelölt is van csak dönteni kell

2010. dec. 1. 20:24
 38/46 anonim ***** válasza:
100%

19:37

Milyen igaz, bírom amikor "felnőtt" emberek azt hiszik majd szeretetből el tudják tartani a gyereket... Nevettséges.

Egyik ismerősöm 19 évesen lett terhes és hülye fejével megtartotta 0 egzisztenciával, 0 munkatapasztalattal, 0 spórolt pénzzel, 0 szakképesítéssel, az apa idősebb volt, gondolta felelősségteljes férfi, már esküvőt tervezgettek, persze a vége az lett hogy apuka mint kdierült hónapokig csalta a munkatársával, aztán amikor ismerősöm ki akarta rakni neki esett, elkezdte fojtogatni, stb, megfenyegette hogy elveszi tőle a gyereket, lett szép kis gyermekelhelyezési per, jelenleg barátnőm a szülei nyakán van a gyerekével együtt, munkát nem talál, spórolt pénze nincs, se lakás, se semmi, párt se talál magának, úgyhogy jól el lett szúrva az élete.

Mint később kiderült, apuci DIREKT ejtette teherbe, mert ő gyereket akart, és anno eljátszotta ezt már egy másik hölgyeménnyel is, de az szerencséjére elvetélt.

Másik ismerős 16 évesen lett terhes, megtartotta, anyja nyakán éltek természetesen, végül talált magának 12 év után egy férfit akinek kell gyerekkel is, szegények voltak, nyomorogtak,volt hogy enni alig volt mit, ennek ellenére szült még 2 (KETTŐ!!!!) gyereket, jelenleg a most már nagykorú dolgozó gyermeke pénzeli őket (továbbtanulásra esélye se volt ugye, egyből húzhatott dolgozni érettségi után), ennek következtében ő is nyomorog, nem tud családot alapítani, mert az összes pénz elmegy arra hogy a kiskorú testvéreinek meg az anyjának legyen mit enni.

Úgyhogy előbb talán karrierépítés, pénztartalék képzése, stb, mert az kevés hogy a férje eltartja az embert, egy házasság marha könnyen tönkre mehet, a gyerekről viszont akkor is gondoskodni kell! Az meg szégyellje magát aki a nagy büdös semmibe szül gyereket albérletbe, meg 1 szobába!!!!

2010. dec. 1. 20:24
 39/46 anonim ***** válasza:

"2 lehetseges apajelölt is van csak dönteni kell"

Mivan? Egy apajelölt van nem kettő, vagy esetleg te is azt tanácsolod a kérdezőnek hogy hazudjon a gyerek apjáról?? Mert akkor te vagy az elmebeteg, de nem kicsit...

2010. dec. 1. 20:26
 40/46 anonim ***** válasza:
Ilyen helyzetbe amit irtam szüljék meg szerinted,te megszülnéd mi,na röhögtess.Te is egy vagy az abortuszellnes szerencsétlenek közül...Perzse nem te fogod nevelni,neked csak a szájkaraté megy,szülje meg szülje meg az hogy a gyerek hogy nő föl az mellékes ugye,én sajnos ebbe dolgozom,és egyre több sajnos a olyan nő aki más kölykét ráakasztja más férfiakra,az persze nem elitélendő ,de az abortusz igen,de aztán persze sírnak,mikor kiderül és utcára vágják őket kölyköstül...Gondolkozni kéne előre,meg védekezni,meg nem összefeküdni mindenkivel aki arra jár...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá.Fejemet a falba verem...
2010. dec. 1. 20:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!