Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdjek vele? (Kérdésed. )
Figyelt kérdés
A párommal már lassan 1 éve vagyunk együtt. Ő 17 éves én pedig 16. Ő már nagyon leszeretne feküdni velem. Én is szeretnék, de úgy érzem, hogy korai egy kicsit. Úgy értem, hogy 16 vagyok. Még lehet, hogy kéne 1-2 évet várnom, nem?
Amúgy nagyon szeretem és ő is engem.
2011. szept. 4. 00:23
1/13 Smartguy86 válasza:
Ha vágysz rá, akarod, akkor minek várni? Ne játszmából csináld ezt, hanem akkor, ha tényleg így gondolod. Ha bízol benne és ismered annyira, akkor kár húzni, jó lesz, meglátod!
2/13 anonim válasza:
Korai? 1 év után? Hogy bírja a srác?
3/13 anonim válasza:
Ha mindketten szeretnétek és bíztok egymásban, akkor simán.
4/13 anonim válasza:
ha nem vagy biztos benne,akkor mindenképp várj. csak akkor tedd meg, ha 100% biztos vagy benne, h akarod. ez csak ezen múlik, semmi máson. egyébként meg minnél tovább marad meg, annál értékesebb leszel egy fiú szemében.
5/13 anonim válasza:
1 év sok idő, ha szeretnéd te is, akkor ne húzd a srác idegeit. 1-2 évet várni, hát a srác lehet hülyét kapna addig. D:
6/13 anonim válasza:
Feküdj le vele,és a következő kérdésre a válasz, IGEN TERHES VAGY :)
8/13 anonim válasza:
Utolsó előtti vagyok,és a harmadik kérdésedre a válasz : lányod neve legyen benőke,érted a célzást,benő ke:)
9/13 anonim válasza:
ha vársz vele még 1-2 évet akkor ő hagy ott.
ez már beteges amit te csinálsz.
egyértelmű, hogy szeret meg minden erre fosol.
Jobb partnered biztos nem lesz egy ideig, lehet soha aki ennyit vár.
Persze gondolom nem a szex miatt volt veled eddig, hogy majd lefekszel vele, és most se hagy ott ha nem dugtok, de ez egy idő után sz@rrá teszi a kapcsolatot.
De majd ha 20 év múlva visszagondolsz az első szexedre és az egy nyomival volt aki utána rögtön elhagyott majd megbánod.
10/13 anonim válasza:
15 éve pont ezt kérdezte egy ugyanilyen idős lány, szintén egy év után.Mi is javasoltuk,h ne várassa a fiút, azóta is együtt vannak, totál szerelmesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!