Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lefeküdjek a párommal és...

Lefeküdjek a párommal és eljátszam, hogy terhes lettem? Vagy mondjam meg Neki, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Volt egy párom, Akivel 8 évet voltunk együtt, van tőle egy 4 éves lányom, de most szakítottunk sokadszorra, de végleg, mert már nem bírom elviselni, amennyire kihasznált és amilyen durván bánt velem.

Közben összejöttem egy sráccal, Akit igaz még nem ismerek rendesen, de szeretnék Vele élni.

Közben meg kiderült, hogy 4 hetes terhes vagyok a volt élettársamtól, akitől már végleg besokaltam.

Ti mit tennétek?

Lefeküdjek a párommal és eljátszam, hogy terhes lettem. Vagy mondjam meg Neki, hogy terhes vagyok? Akkor el fog hagyni, ugye?

2010. dec. 1. 14:13
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
5%
én a helyedben elhitetném vele, h tőle vagyok terhes...eddig nem lehettél boldog, most itt a lehetőség, élj vele!Legyél boldog a sráccal, sztem ne kockáztass azzal, h elmondod, m ha elhagy, újra elveszíted a boldogságot.
2010. dec. 1. 14:34
 22/46 anonim ***** válasza:
86%
Az ilyenek mennek a Mónika show -ba!:D
2010. dec. 1. 14:34
 23/46 anonim ***** válasza:
58%
Mekkora ribi vagy. Arra volt eszed, hogy a "pároddal" szexelj, de azt már nem tudtad elviselni, hogy rosszul bánik veled, de azért a puncikádnak kellett a fasza, mi? Én a 4 éves gyerekedet sajnálom csak.
2010. dec. 1. 14:38
 24/46 anonim ***** válasza:
83%

Egyébként arra nem gondolnak a nagy eszű válaszolók hogy még ha az új srácé lenne is a gyerek, egyáltlán nem biztos hogy ő apa akar lenni? Nagyon csúnya dolog valakinek a nyakába varrni egy kölyköt, hát még ha nem is az övé, egyenesen undorító, az ilyen nőket jól el kéne kalapálni... Vetesd el inkább, mindenkinek jobb lesz, neked is, a gyereknek is.

23/N

2010. dec. 1. 14:38
 25/46 anonim ***** válasza:
100%
Kiábránditó,hogy mennyien hazudtok ilyen dologban.
2010. dec. 1. 14:40
 26/46 anonim ***** válasza:
8%
a babát mindenképp meg kell tartanod. hány éves vagy?
2010. dec. 1. 14:51
 27/46 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok!Egy felelős anya.Szánalmas.
2010. dec. 1. 14:57
 28/46 anonim ***** válasza:
28%

Mégis miért kéne mindenképp megtartania a "babát" (jó az még embriónak is ennyi idősen)?

Na mind1, kár lenne erről vallási/elvi kérdést nyitni, de azért kemény hogy téveszmék és erkölcsi dogmák miatt tök mind1 hogy hova születik a gyerek, milyen élete lesz, csak szülessen meg és punktum. Előre sajnálom szegényt, meg a tesvérét is...

2010. dec. 1. 14:58
 29/46 anonim ***** válasza:
Hogy lehet valaki ennyire... ? Egyáltalán hogx fenében fordult meg a fejedben, hogy vkinek, akit elvileg szeretsz, ekkorát hazudj, csak a saját érdekedből kifolyólag? Persze, hazudjunk a párunknak, hazudjunk majd a gyereknek (mert nem is az az igazi apa, akit te annak mondasz)... és ezen te egyáltalán elkezdtél gondolkozni... Jézus úristen... az lesz a legjobb, ha elmondod a srácnak. Persze nagy az esély rá, hogyha az alatt az idő alatt feküdtél le a volt pároddal, amíg ti már együtt voltatok, hogy elhagy. Ha meg nem, akkor elég neki annyit mondanod, hogy most jöttél rá. Lehet, hogy el fog hagyni... de legalább nem süllyedsz le a béka segge alá morálisan, és nem kell majd hazugságban élned az egész életedet.
2010. dec. 1. 18:35
 30/46 anonim ***** válasza:
51%
vetesd el. te nem vagy felelősségteljes nő és anya. lehetett volna védekezni is, ha már ennyire muszáj volt az exeddel lefeküdni. olyan kevéssé ismerheted az új pasidat, én kétlem, hogy ő apa akar lenni ily módon (még akkor is, ha azt hiszi, h ő az apa!). sajnálom a másik gyereket is. ha kevesebb ilyen nő és ffi lenne, és tisztelnék egymást és a gyereket is, akkor kevesbb elhanyagolt, bántalmazott, eleve lepusztult jövővel rendelkező gyerek és ember lenne!
2010. dec. 1. 18:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!