Lefeküdjek a párommal és eljátszam, hogy terhes lettem? Vagy mondjam meg Neki, hogy terhes vagyok?
Volt egy párom, Akivel 8 évet voltunk együtt, van tőle egy 4 éves lányom, de most szakítottunk sokadszorra, de végleg, mert már nem bírom elviselni, amennyire kihasznált és amilyen durván bánt velem.
Közben összejöttem egy sráccal, Akit igaz még nem ismerek rendesen, de szeretnék Vele élni.
Közben meg kiderült, hogy 4 hetes terhes vagyok a volt élettársamtól, akitől már végleg besokaltam.
Ti mit tennétek?
Lefeküdjek a párommal és eljátszam, hogy terhes lettem. Vagy mondjam meg Neki, hogy terhes vagyok? Akkor el fog hagyni, ugye?
Egyébként arra nem gondolnak a nagy eszű válaszolók hogy még ha az új srácé lenne is a gyerek, egyáltlán nem biztos hogy ő apa akar lenni? Nagyon csúnya dolog valakinek a nyakába varrni egy kölyköt, hát még ha nem is az övé, egyenesen undorító, az ilyen nőket jól el kéne kalapálni... Vetesd el inkább, mindenkinek jobb lesz, neked is, a gyereknek is.
23/N
Mégis miért kéne mindenképp megtartania a "babát" (jó az még embriónak is ennyi idősen)?
Na mind1, kár lenne erről vallási/elvi kérdést nyitni, de azért kemény hogy téveszmék és erkölcsi dogmák miatt tök mind1 hogy hova születik a gyerek, milyen élete lesz, csak szülessen meg és punktum. Előre sajnálom szegényt, meg a tesvérét is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!