Mit lehet tenni unatkozó, maceráló anyós ellen?
"nem közös háztartásban lakunk"
A kérdésből idéztem, olvassátok el, mielőtt ítélkeztek.
Adj neki valami hasznos elfoglaltságot, amivel lekötheti magát(akár szó szerint is:)! Mond neki kössön neked sálat!
Különben meg csak aggódik értetek. Az én anyósom nem ilyen típus, de az elején engem is idegesített, hogy minden nap beállított hozzánk, amikor én szerettem volna egyedül lenni. Mára megváltozott a viszonyunk. Ő is egyedül maradt, és úgy próbálja ezt kompenzálni, hogy hasznos dolgokat csinál nálunk. Probálja könnyebbé tenni az életünket,( mert mindketten nagyon sokat dolgozunk)miközben velünk is van, és így érzi, hogy fontos .
Én megértelek, az én mamám is ilyen... Aki nincs ebben a szituációban, az nem réti... Egy idő után nagyon idegesitő, hogy folyamatosan megmondja a tutit, okoskodik, állandóan megkérdezi, hogy Hova mentek? (de nem olyan kedves nagymamásan, hanem: Már megint hova mentek? Viszitek a gyerekeket is, azokat felesleges.. Bezzeg az én időmben... - és mindig kiabál) + lehallgatja a telefonunkat, mikor telefonálunk :O... Már rajta is kaptuk, de őt ez nem érdekli.. Mi egy háztartásban lakunk :S:S:S
Lehet, hogy hülyén fog hangzani, de a költözés nem megoldható? (messzebb...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!