Van olyan, hogy unatkozó anyuka? Ha igen, akkor, hogy van ideje unatkozni?
Utálok mást csinálni, mert nem birom nézni ahogy bambul ki a fejéből...de sajna nincs bejárónőm.DE nem vele lenni ezan kívül MOST NEM.
4 hós kislány anyukája
gyereke mellet tény h nem lehet fizikailag unatkozni
viszont mint előttem írták szellemileg lehet unatkozni gyerek mellet simán beszűkülhet az anya
Nem úgy fogalmaznék, hogy unatkoztam, de rengeteg szabadidőm volt a babám első 6 hónapjában. Egyszerűen nem kellett vele csinálni semmit! Néha megszoptattam, amúgy aludt vagy tök jól elvolt magában. Sokat mentünk sétálni, főztem, pakolásztam, takarítottam, sokat olvastam, számítógépeztem.
A második gyerekem ugyanez, ha nem lett volna a nagytesója, akkor szintén lett volna "unatkozás". Kb 5 hónapos koráig nem kellett vele csinálni semmit. Néha szopi, néha pelenka, és viszlát.
Nekem azóta igazi jó izgalmas az anyaság, mióta elkezdtek forogni, kúszni a gyerekeim.
Most a kettő mellett viszont már nincs időm igazán, amíg alszanak (már ha egyszerre alszanak éppen) netezek, aztán ennyi a szabadidő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!