Vannak itt fiatal unatkozó Budapesti anyukák?
Figyelt kérdés
2010. júl. 24. 22:32
1/14 anonim válasza:
Nemtudom, szerintem aki anyuka, az nem unatkozik.
2/14 anonim válasza:
Fiatalnak fiatal vagyok, és budapesti is, sőt még anyuka is vagyok, de nem igazán szoktam unatkozni...
Mit szeretnél az unatkozóktól?
3/14 A kérdező kommentje:
Párom sokat dolgozik, ezért sokszor vagyok egyedül a babával.Szeretek csavarogni de hát egyedül nem olyan izgi, elég uncsi.
Jó persze nem úgy értettem, mert baba mellett nem lehet tényleg unatkozni.
2010. júl. 24. 23:04
5/14 anonim válasza:
És merre laksz Budapesten belül? Mert sétálni, csavarogni mi is mindig egyedül járunk... És milyen idős a babád?
22:49-es
6/14 anonim válasza:
Sziasztok! Én is többnyire egyedül szoktam csavarogni, 19.ker-ben lakok.
9/14 A kérdező kommentje:
13. kerületben lakom, 1 éves a babám.
2010. júl. 25. 12:59
10/14 anonim válasza:
:) Nekem is sokat dolgozik a párom, és ha nem is unatkozom, de jó lenne más ember hangját is hallani néha, mint a sajátom. :) Meg persze Manócska sírásán, esetleg gagyogásán. Szóval akik azt mondják egy anyuka nem unatkozhat... Nem is tudják elképzelni milyen könnyen be lehet savanyodni az egyedülléttől. És anyu mindig azt mondta, h takarítsak ha unatkozok... Lehet, hogy ő nem, de én tudok takarítás közben is unatkozni. 8 hetes baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!