Van olyan, hogy unatkozó anyuka? Ha igen, akkor, hogy van ideje unatkozni?
Jelen.
Kisfiam 13 hónapos, de már sokkal hamarabb is volt, hogy unatkoztam. Azért, mert a házimunka (teregetés, mosógép feltöltése, ágyazás, főzés, stb., ) után amikor elaludt, mert ezeket ébrenléte alatt csináltam, aludt mondjuk 3 órát. Na most, én azalatt kifestettem a körmöm, neteztem kicsit, aztán bizony unatkoztam.
Ugyanis tanulni (nyelvvizsga, államvizsga) én este szoktam miután letettem aludni, és olvasni is.
Mindig elég gyorsan, pörgősen csináltam a dolgaimat, sosem voltam az a típus aki valaha panaszkodott volna, hogy "semmire nincs időm". Államvizsgára készülés és babanevelés és háztartás mellett is maradtak üres járataim, amikor már a gyk-s válaszolgatás sem kötött le szellemileg, ezért sajna helyet kapott az unalom.
15.57, szívemből szóltál :) Én sem vagyok (és nem is leszek szerintem soha) az a tipikus otthonlévő asszonyka :)
Előtted lévő válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!