Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Áskálódik az "anyósom" és a...

Áskálódik az "anyósom" és a "sógornőm". Tűrjek csendben vagy álljak ki magamért?

Figyelt kérdés

Párom 19 éves húgocskája megpróbál ott keresztbe tenni ahol csak lehet. Az ok egyszerűen annyi, hogy a párom már nem hordja őt suliba, nem vesz neki ezt meg azt, nem töltik együtt a szabadidejüket, hanem velem van. Ez a leányzónak nagyon böki a csőrét.

Párom anyukája is hasonló okok miatt nem kedvel. Nem érti miért akarunk 1,5 év után összeköltözni, miért nem elég ha heti 2 alkalommal találkozunk. (Mint a dedósok -.-').

A legidegesítőbb amit tettek, az volt, hogy a cipőmbe cukros vizet tettek (bár ez szerintem a 19 éves lányka volt), és ellopták a telefonomat, hogy lenullázzák a kártyám egyenlegét. Nem nagy összeg, kb 2 ezer ft volt rajta.

Eddig csendben tűrtem, csak mosolyogtam mintha semmi sem történt volna. De kezdem unni ezeket a gyerekes dolgokat.

Szerintetek?

Még legalább 2 hét mire össze tudunk költözni, addig néhányszor még látni fogjuk egymást.

Köszönöm az ötleteket! 22L

2010. nov. 30. 08:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

na most egy tök más véleményt fogok mondani, mint az előttem szólók.

kedves leányzó, nem írtál róla, de jó lenne tudni a törénet teljességéhez, hogy a párod mindeközben mit csinál? Némán figyel a háttérből és rádbízza, hogyan reagálsz a történtekre? Amennyiben igen a válasz, hagyd a francba ezt a fiút! A helyzet az, hogy a későbbiekben egy esetleges konfliktus során (veled történő konfliktusra gondolok), a családja mellett fog vigaszt találni, akik a veled szembeni ellenszenvük ismeretében elhiheted, hogy totál tele fogják dumálni a fiú fejét és végképp ellened fordíthatják. Most talán még melletted áll, mert hiszen szeret téged, de mi lesz később? Összeházasodtok, jön az első nagyobb veszekedés, ő hazarohan anyucihoz, elpanaszolja magát, anyuci pedig: hát nem megmondtam fiam? És jön a "igazad volt anyuci, miért is nem hallgattam rád", de meg szidni fogod magad és mindent és mindenkit, hogy te láttad anno, milyen a családi háttér, miért is nem menekültél hanyatt-homlok, amíg lehetett.

Na másrészt, ha nincs igazam, és valamiféleképpen a fiú melletted áll, úgy értem, hogy az édes jó anyjának és a hugicájának megmagyarázta ékes magyarsággal, hogy hagyjanak téged a búsba, akkor szeresd nagyon, de vigyázz, ne uszítsd a családja ellen, hogy ne tudjon később téged vádolni ilyesmivel.

Nem tudom ,a fiúd milyen jellem, ha gyenge, papucs féle, akkor te is irányíthatod, de az anyja is, ez nem vezet jóra, te maradsz alul. Ha erős akaratú, aki kiálll érted és magáért, akkor van esélyetek a totális elszakadásra és a nyugodt boldog életre, kettesben, s ha lehet, minél távolabb a fiú családjától.

Sok sikert kívánok!

2010. nov. 30. 11:22
 12/17 anonim ***** válasza:

ne foglalkozz velük!! csak magukból csinálnak bolondot ezzel a gyerekes viselkedéssel!

nálunk is hasonló volt a szitu, csak mi együtt laktunk a sógornőmmel. mikor leesett neki, h már nem ő a központ párom életébe, mindenhol keresztbe tett nekünk. ráb.szott, mert együtt maradtunk, azóta összeházasodtunk és van egy gyönyörű kislányunk. párom lassan 2 éve nem beszél a húgával, mert meg van sértődve a kisasszony. azt mondta, addig nem adja föl, amíg együtt vagyunk. persze nem volt ott az esküvőn és a gyerekünket sem látta (most lesz 1 éves)! szerintem siralmas, de ha neki ez kell....

Legyetek boldogok!! Csak ez számít!!

2010. nov. 30. 13:46
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Amikor ezek a dolgok történnek, a párom olyankor nincs a közelben. (HA ott lenne, sem az anyja sem a tesója nem merne semmit sem csinálni).

Apósom meghalt.

2010. nov. 30. 23:38
 14/17 anonim ***** válasza:
ha nincs ott a párod, akkor te miért? Miért vagy anyós-jelöltéknél, ha a fiúd nincs is ott? Vagy úgy érted, hogy távolabb van, mondjuk a másik szobában? Akkor is hallaná a dolgot, csak megjegyzel tán valamit, amikor ellened tesznek valamit nem, és akkor ő kijön a másik szobából és látja/hallja, nem? De ismét felteszem a kérdést, minek vagy ott, ha a barátod nincs otthon? Én nem mennék így.
2010. dec. 1. 09:27
 15/17 A kérdező kommentje:

Mikor átmegyek a páromhoz, és ő mondjuk telefonál, fürdik, leszalad üdítőért, leviszi a szemetet ilyesmi, akkor szemétkedik a két házisárkány.

Egyedül nem szoktam odamenni.

2010. dec. 3. 15:37
 16/17 anonim ***** válasza:
mizu? összeköltöztetek? leálltak a sárkányok??
2010. dec. 20. 13:47
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm kérdésed, igen összeköltöztünk szombaton:)

Az "anyósom" nem állt le, még mindig áskálódik. Annyit ért el, hogy nem vesszük fel neki a telefont, és nem engedjük be ha meglátogat.

2010. dec. 22. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!