Saját apám áskálódik a hátam mögött, én nem bírom már ezt. Mit tegyek már?
Apám mindig áskálódik a hátam mögött és anyámat ellenem uszítja..Nem csinálok semmi rosszat:nem cigizek,nem iszok,nem drogozok,nem bulizok,nem bandázok,nem teszek fel akt fotókat a netre. Mégis mindent megtesz,hogy anyut ellenem uszítja,most is beszélgettem egyik ismerősömmel msn-en erre megszólalt anyámnak,hogy biztos megin valami hülyét szedek fel a neten és (ezt onnan veszi,hogy az első barátomat neten ismertem meg aztán a találkozás után megváltozott és szakított velem )és akkor apám elkezdett velem ,hogy biztos azért jött el a fiú mert megakarta nézni milyen alakom van azt megtart vagy nem,de én ezen túltettem magam és nem érdekel.. megyek ki a konyhába aztán anyám elkezdett ordibálni,hogy"nem ám megint egy hülyét felszedsz a neten" persze apám arról nem beszél,hogy ő olyanokat ír a nőknek msn-en,hogy "szívem cicám,mi van rajtad?vetkőzz
édes mert már kopogok stb.Anyu tud erről,hogy ő csetel csak azt nem tudja miket ír.. De ha megmutatnám a naplózott fájlokat akkor rajtam csattana az ostor,hogy Én csinálom a cirkuszt és velem ordibálna,hogy mit képzelek magamról.. Meg ha nem engedem ide,mert itt volt reggel 9től délután 6ig és megmondom neki,hogy most én vagyok itt akkor elkezd szemétkedni,velem.. Már nagyon elegem van. Mit tegyek már??
15/L
szerintem faterod egy gané alak, akkor is ha csak virtuálisan kúr félre.
még három év, és leléphetsz.
simán mutasd meg anyudnak azokat a beszélgetéseket ha apádat védi. Ne csak ő szemétkedjen mert megteheti alapon.
elöbb figyelmeztesd, hogy nem lessz jó vége s utánna folytatja tedd meg.
Először is, kérj karácsonyra egy SAJÁT (külön!) számítógépet!!!
Mond meg, hogy a suliban egyre több leckét adnak fel, aminek a neten kell utána keresned, vagy a leckéidet emailben elküldened, szóval egyre több dolgod lenne a számítógépen, indokolt, hogy neked saját géped legyen és akkor ők is (szüleid) sem lennének általad akadályozva a netezésben...
Apád azért is áskálódik, mert dühös, hogy most nem ülhet a gép mellett miattad!
Másodszor : csak úgy halkan, négyszemközt azért célozhatnál rá, hogy miket találtál a gépen, vajon anyukád mit szólna hozzá, ha meglátná?!...
(Érzékelje, hogy jobb, ha hallgat, mert az ő fején van vaj!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!