Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a legmeghittebb és leginkáb...

Mi a legmeghittebb és leginkább karácsonyi érzést adó dolog amit szent este csináltok?

Figyelt kérdés
Természetesen ha együtt van a család szenteste.De most olyan dologra gondolok mint például éjféli mise vagy valakinek segiteni karácsonykor vagy valami olyan dologra ami ilyenkor sokat jelent nektek vagy jó érzéssel tölt el.
2010. nov. 28. 18:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem mész első vagy második ünnepen? Rengeteg műsor szokott lenni, bár a Betlehemes dolgot is százszor előadták már, de ha még nem voltál ilyenen akkor szerintem érdemes :)
2010. nov. 28. 18:50
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
18:33 vagyok. Míg a városban laktunk, mindig mentünk éjféli misére. Itt a faluban nincs katolikus templom, így csak a tv-ben nézzük. Nekünk fontos, mert vallásosak vagyunk.
2010. nov. 28. 18:54
 13/15 A kérdező kommentje:
Én például karácsony elötti napokban az olyan játékokat amikel a gyerek nem játszik elszoktam vinni a Fóti gyermekvárosba.Nekem ez nagy öröm,hogy legalább amit tudok segithetek,ha nem is sokat.
2010. nov. 28. 18:54
 14/15 anonim ***** válasza:
90%
Van egy színezüst csengő, és én ezt olyan 6 óra felé megrázom, akkor jönnek állítólag z angyalkák.Innen kezdődik a karácsony.A házunk fel van díszítve kívül-belül.Imádom a fahéj, és a narancs illatát, a zenéket, majd éjfélkor elindulunk a misére, szakadó hóesésben.Nekem így szép a karácsony!
2010. nov. 28. 19:02
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a közös énekelgetés (még akkor is, ha a legtöbb dalnak csak az első versszakait tudjuk, és egyébként sem vmi hű de fantasztikus a hangunk)... ja, meg a csillagszórózás... 21 éves vagyok, és még mindig a kisgyerek csodálkozásával nézem :).
2010. nov. 28. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!