Ki tölti egyedül a Szent estét?
Figyelt kérdés
:'(2010. dec. 24. 20:47
2/12 anonim válasza:
..este héttől reggelig tök egyedül leszek.. meló.. -.-
Békés karácsonyt Nektek egy kedves meleg öleléssel odagondolva.. :)
4/12 anonim válasza:
Én is egyedül töltöm..illetve a kutyusommal. A párom holnap reggelig dolgozik (nem jó ez a 24 órás szolgálat:( ), holnap kialussza magát, utána az estét már a szüleimnél töltjük..az már jobb lesz :)
Boldog karácsonyt mindenkinek :)
5/12 anonim válasza:
nekünk egy ismerősünk (anyum barátnője) töltötte vna egyedül, de anyukám meghívta vacsorázni. szerintem nagyon aranyos volt tőle.
egyébként nagyim is egyedül tölti, de ő már vágyott egy kis magányra a sok nyüzsi után, holnap után nála leszünk :)
7/12 anonim válasza:
csak azok töltik egyedül akik sokat foglalkoznak magukkal, mindenki a szeretteivel van nem ????
8/12 anonim válasza:
Igaz én ma nem vagyok egyedül, de holnap estétől már igen.Ma itthon vagyunk a gyerekekkel.Holnap elmegyünk anyuékhoz, de onnan már nem jönnek haza, hanem az apjukhoz mennek.Onnan mennek a másik mamájukhoz, onnan pedig csak 30-án jönnek haza.Addig egyedül leszek itthon.(de hétfőn már megyek dolgozni)
9/12 anonim válasza:
Én is itthon vagyok.Uram melozik reggelig.Annyi jo h holnap,holnapután viszont itthon van.Sajnos egy napot be kelett vállalnia(mindenkinek).Kellemes Karit mindekinek!
10/12 anonim válasza:
én nem töltöm egyedül de mégsincs velem az akit szeretek így kb félóránként sírógörcs jön rám. Fiatalok vagyunk még és ezért nem lehetünk együtt:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!