Lesz a szülinapom. Bulit is akartam tartani úgy volt hogy 6-an leszünk. Mára kiderült hogy csak 3-an leszünk.3-an mi a szent sz*rt csináljunk?
tudom, hogy nem a legjobb dolog diszkókban tartani a szülinapot, de próbáljátok meg. 3-an lesztek, mindenkinek fizetsz egy kör felest és annyi. hidd el, annyira felesleges ezreket költeni erre, én már tapasztaltam és megbántam.
a barátnőddel kapcsolatban: tényleg nem volt szép húzás tőle. lesz ő még 18 éves! ha meghív csináld ezt. ha az nem mostanság lesz, akkor ne beszélj vele ezek után...
Akkor kb éjfélig maradjatok otthon, alapozás a bulira, aztán mehettek vmilyen discoba, addig meg szerintem ellesztek 3-an is, iszogattok pletyiztek:)) Nekem is csak 1-2 bnőm van, bár sajna rájuk se mindig lehet számítani, szombaton ott hagyott már 2.jára a discoban a hülye pasija miatt, amikor ő akart odamenni. :S
Ne hagyd,h elrontsa a szülinapod!!! És Boldog Születésnapot Kívánok!!!:))
Ajánlom, hogy mikor a barátnődnek lesz a 18. szülinapja és meghív a buliba, akkor vegyél neki valami nagyon-nagyon gagyi ajándékot, menj el, köszöntsd fel, és 20 perc - fél óra múlva nagy felhajtással, mindenkitől búcsúzkodások közepette menj haza. Ha marasztalni próbálnak, akkor jó hangosan jelentsd ki, hogy mivel ő nem ment el a te szülinapodra, így máris túl sokáig maradtál, de te legalább nem vagy bunkó és megtisztelted azzal, hogy elmentél.
Na ez ütni szokott hasonló helyzetekben. ;)
Ti pedig tényleg alapozzatok egyet otthon, és utána irány valahová bulizni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!