Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lesz a szülinapom. Bulit is...

Lesz a szülinapom. Bulit is akartam tartani úgy volt hogy 6-an leszünk. Mára kiderült hogy csak 3-an leszünk.3-an mi a szent sz*rt csináljunk?

Figyelt kérdés
Nagyot csalódtam a barátnőmbe.. nem jön és nem is szólt mástól tudtam meg csak.. Most ennyit nem érdemlek meg hogy rám írjon figyi nem tudok jönni.. én kellett ráírjak.. Nagyon elkeseredtem.. főleg hogy ez lesz a 18. szülinapom. Elment az egésztől a kedvem készülődtem meg minden.. Teljesen kivagyok köszönöm a válaszokat! 17L
2011. jún. 30. 09:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hárman is jót lehet bulizni, legalább több pia jut egy főre :D
2011. jún. 30. 10:51
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:) Hát most már nagyon elvagyok kenődve elment mindentől a kedvem.... El sem hiszitek hogy mennyire... Nem így akartam volna ünnepelni a szülinapomat. És persze tőle nem vártam el azt hogy ezt csinálja... Legalább írhatott volna 1 mondatot hogy nem jön.. Aztán én nem is kérdeztem volna az okát... Ő tudja.. csak az fáj hogy mástól kellett megtudjam és én kellett még ráírjak...
2011. jún. 30. 10:52
 13/15 anonim ***** válasza:

Átérzem a helyzeted! Az én 18. szülinapom is egy borzalom volt, pedig annyit készültem rá...nekem az egyik "barátnőm" tönkretette a meglepetés bulit, amit a barátom akart szervezni, el voltam keseredve, ott bőgtem.

Ne hagyd magad szerintem! Egyszer leszel csak 18 éves, 3an is jót bulizhattok, csak azért is érezd jól magad. Igyatok valamit, nézzetek meg délután valami filmet, amin szétröhögitek magatokat és közben jól be is kajálhattok. Utána meg irány valami buli!

2011. jún. 30. 11:32
 14/15 anonim ***** válasza:

szerintem is mozduljatok ki, előtte együtt készülődjetek, iszogassatok, aztán buli után is még pizsipartizhattok otthon, akár másnap délelőttig :)

szerintem nem gáz 3an egyáltalán

28N

2011. jún. 30. 14:55
 15/15 anonim ***** válasza:
az én 18-dik szülinapom se volt túl jó. Hasonlóan jártam, mint egy másik válaszoló. Tönkre tették a meglepi bulim, több módon is. Főként mert egy csomó ember lemondta. Ez az átka a nyári szülinapnak (júli 20.). Mindenki azt hiszi milyen jó, mert akkor akármilyen programot lehet szervezni, ja csak épp senki nem ér rá.
2011. jún. 30. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!