Mi a legmeghittebb és leginkább karácsonyi érzést adó dolog amit szent este csináltok?
Hát egy kicsit égő, de itt elmondom. A húgommal mindig csinálunk karácsonyi műsort mamáméknak :) Simán, mint egy színpadi műsor versekkel meg mindennel. Könnybe szokott lábadni a szemük, azt mondják bearanyozzuk a karácsonyukat. Először ott vagyunk, ebédelünk, feldíszítjük a karácsonyfájukat, este ha papa végez a munkával és hazajön akkor pedig műsorozunk és átadjuk az ajándékot. Utána apu eljön értünk és hazavisz és utána itthon dédivel és másik mamámékkal meg persze a szülőkkel vacsi és ajándékok. Szóval nekünk ez a műsor a legmeghittebb, én szoktam megírni, hugom csak kritizálja rendszeresen, de mindig elfogadja az ötleteimet:D
21/N
Ezt a zenés dolgot én is mindig benyomom. Általában alappal énekelünk, de sokszor van, hogy ez eredeti zenével együtt. A TNT fehérkarácsony mindig az utolsó műsorszám :):)
És azért tartom égőnek, mert kisgyerekek szoktak ilyet csinálni :D Meg tényleg mindig olyan stílusban írom meg, mintha 100 embernek készülne, hogy jobban tetszen mamáéknak. De akárhogy is írnám meg, szerintem imádnák :):)
Dehogyis égő! Jó, azért ne állj ki vele nagyszínpadra, de családon belül ez egy tiszta aranyos ötlet!
Nálunk nincs ilyesmi, amiért én a karácsonyt szeretem, az az, hogy különben a szüleim csomót veszekednek és soha nem csinálunk közösen semmit, karácsonykor pedig együtt vagyunk mindannyian, és végignézzük az összes, már unalomig ismert karácsonyi filmet a tévében. Különben anya éjszakába nyúlóan netezik, apa meg korán lefekszik, karácsonykor pedig késő estig együtt vagyunk és nevetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!