Milyen az élethelyzeted/családi helyzeted?
Úgy értem hogy hány éves vagy, mi a foglalkozásod, nemed,
családi helyzeted, milyen a családod.
Én 17 éves vagyok,lány.Gimibe járok, még nem tudom mi szeretnék lenni.Érdekel a biológia érdekel és a gyógyítás.
A barátommal 2 éve vagyok együtt, nagyon jól megvagyunk(L)
2 tesóm van
- 21
- Lány
- OKJ-n újságírást tanulok
- Lengyel-magyar szakos tanár szeretnék lenni, vagy tolmács/fordító
- Nincs barátom
- Szüleim elváltak, apámmal nem beszélek
- Érdeklődés: írás, olvasás, fényképezés
Óh, én viszem a pálmát!
45 éves nő, elemző közgazdász, controlling csoportban dolgozom.
2 gyermek, fiú 24 év, lány 22 év. A fiú most lépett ki a nagy életbe, a lányka még sulis.
26 éve (jó)házasságban.
Egy húgom van, férjemnek 3 fiú testvére.
Átlagos család, átlagos örömökkel, problémákkal. Léteznek, akik rosszabb helyzetben vannak nálunk, és sokan léteznek, akik sokkal jobb életkörülményeket tudhatnak magukénak.
Egy westi és egy keverék kutyus, no meg egy cicalány boldog gazdái vagyunk. Az utóbbi kettőt menhelyről fogadtuk örökbe - vagy inkább onnan menekítettük ki.
24 fiú.
Környezetgazdálkodási agrármérnök, emellett +két másik technikus képzés
Egyedülálló :S
Család okés. Még. De szabadulni akarok.
Nyártól Németországba folytatom az életet, ki tudja meddig.
23 éves lány vagyok, már 5.éves egyetemista egy 3 éves képzésen :D most épp gyakornok egy országos cégnél.
3 éve van párom, együtt élünk 2 éve, jól megvagyunk, az ő foglalkozás gazdaságinformatikus egy multinál.
szüleim elváltak még kicsi koromban, anyumat imádom, apámmal nem tartom a kapcsolatot.
2 szobás lakásban élünk a párommal, vagy egy tengericocink :D
nincs tesóm, de van egy mostohanővérem, ő anyum párjának a lánya. régen sokat balhéztunk, de mióta külön lakunk, újra szeretjük egymást. :P
alapvetően elégedett vagyok, idővel szeretnék egy jó állást kapni, egyébként meg megvan mindenem, ami egy hasonló korú ember vágya.
jah, hát van egy gyógyíthatatlan betegségem, de reménykedek, hogy pár éven belül majd kitalál vmit az orvostudomány :D ha nem, akkor így betegen szülök, csak nagyon félek, h a babám örökli...
20 vagyok, jelenleg álláskereső.
Félárva vagyok, mióta eszemet tudom, sokat voltam egyedül (persze, kisebb koromban tesóm, vagy a szomszéd néni vigyázott rám), mert anyukám 3 műszakban dolgozott a helyi közlekedési vállalatnál. Ő már nyugdíjas.
Nem tudom, menjek-e egyetemre, az, ami engem érdekel, mostanság nagyon nem keresett, tanár, pedig, nem leszek.
Nagyon sok minden érdekel, néhány dolog: rendvédelem, közlekedésbiztonság, repülés, távol-keleti kultúrák, nyelvek, akupunktúra. Mondom, sok minden érdekel.
Van 2 tesóm, 2 unokatesóm. Meg egy pár zebrapintyem.
20 éves vagyok, párommal élek és babát várunk. Én közben tanulok, 1 év és meg van a diplomám( egészségügy). Pénzzel jó viszonyban vagyunk, de lehetne több is =)
Boldog vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!