Milyen az élethelyzeted/családi helyzeted?
Úgy értem hogy hány éves vagy, mi a foglalkozásod, nemed,
családi helyzeted, milyen a családod.
Én 17 éves vagyok,lány.Gimibe járok, még nem tudom mi szeretnék lenni.Érdekel a biológia érdekel és a gyógyítás.
A barátommal 2 éve vagyok együtt, nagyon jól megvagyunk(L)
2 tesóm van
21 éves lány vagyok, szakmunkásba járok (szakács), de nem ez leszek, hacsak nem javul a betegségem. (psoriasis)
Barátommal lassan 5 éve együtt vagyunk, minden oké, hála.
Otthon apámmal élek, anyum meghalt, anyagiak nem okésak, plusz iszik is sajna. 2 féltesóm van, anyai ágról.
18/L vagyok, mérnök informatikusnak tanulok (tudom, jó nagy állat vagyok, bsc után gazdinfo msc-t célzom meg, és azon a területen szeretnék dolgozni is).
Kollégista vagyok, szingli, újabban lelki szemetes hála szobatársam zűrös szerelmi életének, 5 emberrel osztozom 50m^2-en és egy miniatűr hűtőn, amúgy jól megvagyunk, és mivel 300 km-re vagyok a családomtól, hál'istennek csak havonta vagy ritkábban kell hazajárnom.
Hát én kilógok a sorból a korom miatt (mint a kéményseprő :)) de azért nyilatkozom:
38 éves, Ffi
12 éve élettársi kapcsolatban, 8 évvel fiatalabb nővel
Gyerek nincs
Van két spánielünk, imádjuk őket
Foglalkozás: párom eü, én szabadúszó (nem naplopó, csak nem munkahelyre járva dolgozom)
Érdeklődés: sportautók, modellezés, makettépítés, kutyáinkkal sok program stb.
Akkor én pláne kilógok....41 éves nő vagyok.Elvált, 2 tini gyerekem van.
Fuvardíj bevételi előadó a foglalkozásom.
21 éves lány vagyok, két sulit végzek, az egyetemen másodéves hallgató vagyok, meg egy OKJ-s képzést csinálok mellette.
Egy éve élek a barátommal (3,5 éve vagyunk együtt).
Jelenleg nincs munkám, a nyáron volt csak (nyári gyakorlat), így ő a kereső (MÁV-nál dolgozik).
Érdeklődés az sok van :), szeretek kirándulni, utazgatni, olvasni, filmet nézni, fotózgatni, nyelveket tanulni (három nyelvet beszélek, a negyediket tervezem). Most kezdem jövő héten az elsősegély tanfolyamot, utána meg a KRESZ-t, vezetést.
22 éves lány vagyok. A párommal már 3 éve együtt élek, most tervezzük a továbblépést :)
Van két tesóm, de ritkán találkozunk, valójában már a párom a családom.
Egyetemre járok, könyvtárosnak tanulok, de valószínűleg váltani fogok, zenész leszek vagy informatikus vagy közgazdász - mindegyiket tanultam már pár évig és nem bírtam eldönteni, hogy melyiket akarom inkább, így választottam egy teljesen mást, de nem jött be.
A világon minden érdekel, dolgozom is, informatikai területen, szabadidőmben sokat olvasok, zenélek, táncolok, és szeretek múzeumba, kiállításokra járni.
15 éves fiú és Gimis, igazából nyelvek fizika meg földrajz és informatika ami érdekel de majd elválik mi leszek
szüleim elváltak apámat nem láttam sosem és sajnos cigánybandák üldöznek folyamatosan tehát nehéz helyzetben vagyok perpill :)
26, nő, férjezett, az első gyermekemet várom.
A végzettségem ügyintéző titkár, újságíró, pr-munkatárs, de ügyintéző-adminisztrátorként dolgozom.
A férjemmel 6 éve vagyunk együtt, 4 éve élünk együtt.
Szintén 2 tesó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!