Amnesia : The dark descent : mi volt a legrémisztőbb helyzeted?
Figyelt kérdés
Mármint mikor volt olyan helyzeted amikor reflexből az ESC-ért nyúltál ?:D Nekem nemrég amikor kutatok a polcokon (vmi Storage nevű helységbe az alagút kirobbantása után), benyitok az egyik ajtón erre látom hogy az a zombi vagy mi a fene ott van, felémfordul és elkezd felém sprintelni....VÁÁ de megijedtem:D xD2011. ápr. 2. 22:07
1/13 Thurston válasza:
Nem emlékszem merrefelé, de van egy rész, ahol ládákon és hordókon kell egy egy kis vizes terület mentén ügyeskedni, és ha beleesel a vízbe, akkor hirtelen valami elkezd ott pancsolni, és üldözőbe vesz. Neked meg vissza kell rohannod a folyósó elejére, hogy visszamászhass. Na az krvára parás volt nekem.
2/13 A kérdező kommentje:
jah amikor ilyen vízzel teli izé lesz és úszkálnak a ládák és tocsog valami láthatatlan izé a vízbe és ha dobsz vmit vmerre akk odamegy?:D
2011. ápr. 2. 22:39
3/13 A kérdező kommentje:
Engem azok a zombik akasztanak ki O_O
2011. ápr. 2. 22:40
4/13 Thurston válasza:
Azaz. Na ott csináltam be leginkább.
Meg az elején a borospincében, akkor még tökre nem voltam hozzászokva, hogy ennyire kidolgozott horrorral van dolgom.
5/13 A kérdező kommentje:
a borospincébe akkor amikor ott mész és látod h ott sétál vki?xDén ott megijedtem tökre
2011. ápr. 2. 22:48
6/13 anonim válasza:
Aztán ne csodálkozzatok hogy befostok mindentől :D További jó game-t:D ...
7/13 anonim válasza:
van egy óriási nyitott tér valahol(mint a törpe bányában a gyűrűk urában), tele köddel és vagy 3 szörnyike járkál. oszloponként volt csak tököm haladni.
8/13 A kérdező kommentje:
Nah a csatornába fostam be amikor megyek le a lépcsőn vmi karhuzogatás után erre fordul be elém az a másik szörny (angol beceneve : vagina face xDDD) de még épp messzebb van. Fisszafutok. Betöri az ajtót, mászkál stb....egyszer csak észre vesz és...ÁÁ xD
A másik meg a BÖRTÖNBE volt....vis ott a kastélybörtön a pincébe...nah ott aztán.....GAMMA max-ra kapcsolva...úgy volt idegzetem haladni xD
2011. nov. 22. 22:11
9/13 anonim válasza:
Mivel már az elején nagyon féltem, gondoltam, ohgy előtte inkább végig nézem youtubeon az egész végigjátszást. Megnéztem, próbáltam megjegyezni a félelmetesebb részeket, hogy legyen esélyem végig vinni a játékot, csak arra nem számitottam, hogy voltak dolgok, amiket a videóban kihagyott, sőt nagyon sok helyen voltak dolgok amik máshogy történtek, Tehát még nem sikerült végig vinnem... :/ A vizes részig jutottam, ott a zene zavart nagyon, a szörnytől már nem is féltem végére, mert sikerült véletlen beakasztanom és egy helyben mozgolódott, de az a "zene" ... Attól kikészültem :P. Nagyon szeretném az ilyen játékokat végig vinni, de még Penumbrát is csak úgy sikerült, hogy egy moddal kiszedtem az őröket DDD: >.<"
10/13 anonim válasza:
Én az elsp zombit megláttam,konkrétan az ESC-hez nyúltam és kikapcsoltam. :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!