Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik Stephen King könyv a...

Melyik Stephen King könyv a legrémisztőbb?

Figyelt kérdés
Szerintetek melyik ? Kinek melyik volt a legrémisztőbb ? Amelyikre a legtöbb jön azt kezdem el olvasni . :)
2010. dec. 20. 19:23
 1/10 anonim ***** válasza:
Csak 3-at olvastam tőle. Nem tudom melyik a legrémisztőbb, de hallottam, sokak szerint a Cujo. Személy szerint a Menekülő ember tetszett a legjobban nem annyira rémisztő, de fordulatos és jó a story szal izgalmas.
2010. dec. 20. 19:58
 2/10 anonim ***** válasza:
Cujo, Az, Sorvadj el!
2010. dec. 20. 21:21
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem a Ragyogás volt
2010. dec. 21. 07:52
 4/10 anonim ***** válasza:
Cujo
2010. dec. 21. 08:56
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a ragyogás a legjobb de a cujó és a sorvadj el is eléggé félelmetesek:)
2010. dec. 21. 08:56
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a Cujo inkább izgalmas volt, semmint félelmetes. Engem valahogy nem ijesztett meg a hülye bernáthegyi :)

Szóval szerintem A ragyogás és A tóparti kísértetek.

2010. dec. 21. 13:14
 7/10 A kérdező kommentje:
Állattemetőről mit tudtok ? Mennyire rémisztő...?
2010. dec. 21. 13:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Szia! Az Állattemetőt most olvasom másodjára, és még mindig rettegek, de nem tudom letenni. Csak ajánlani tudom. Egyébként én eddig attól és a Rémálom a sivatagbantól féltem nagyon... meg az Atlantisz gyermekeitől. Az igazából nem volt félelmetes, de lelkileg annyira kibuktam rajta, hogy letettem, pedig a felénél sem tartottam.
2010. dec. 21. 18:18
 9/10 anonim válasza:
100%
Az Állattemető nagyon-nagyon jó könyv,nekem a Carrie is tetszett,A hasznos holmik meg inkább olyan,mint egy krimi.Tudom még ajánlani a Tortúrát.De ha tényleg rettegni akarsz,akkor az Állattemető viszi a pálmát.
2010. dec. 22. 07:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem az Állattemető. A Cujot is olvastam, az nem volt annyira félelmetes.
2010. dec. 23. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!