Mi volt a legrémisztőbb, legfélelmetesebb könyv amit olvastatok?
Headshot válasza:
Az egri csillagok mert rengeteg oldal volt elősször...
Quintilianus: Szónoklattan. Megláttam, és besz@rtam, hogy akkor ezt most komolyan a jövő hétre kell?!!!
Komolyra fordítva a szót... huh, de kevés horrort olvastam.
egy 1923-ban kiadott orvosi kézikönyv. Komolyan. Nagyim házában, sok régi bútor meg minden, egyedül voltam, megvolt a hangulat, habár ott inkább a körülmények voltak parák, mint a konkrét könyv. De ott nagyon be voltam sz@rva.
Ambrosius Bierce egyik novelláskötete volt még félelmetes.
Stephen King - Az állattemető
Borzalmas. Rémes. Szörnyű.
Borzalmasan, rémesen, szörnyen jó. :)
Dean R. Koontz:Rossz hely és S. King:Borzalmak városa
Mindig este ill. éjszaka volt időm olvasni!Néha volt "para"!:D
Bárányok hallgatnak
Néhány lap elolvasása után úgy döntöttem inkább leteszem a könyvet. És Bulgakov-Mester és Margarita. Legalábbis akadnak benne ijesztő részek. Ráadásul kötelező olvasmányként adták fel!
Csáth Géza Anyagyilkosság-ának az állatkínzós jelenetei nagyon megviseltek. És ez is kötelező olvasmány volt nálunk, amúgy elő sem vettem volna.
Amúgy az Állattemető visz mindent.
Jah, és az az igaz történet arról a megkínzott kislányról, talán A Szomszéd Lány a címe, már nem tudom, hogy ki írta, mindenesetre kiderül, hogy a valóság sajnos sokszor kegyetlenebb, mint a képzelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!