Milyen az anyagi helyzeted?
Figyelt kérdés
mindent megengedhetsz magadnak, amit csak akarsz? ha, gazdag vagy akk honnan áramlik feléd, az a sok pénz?2011. máj. 21. 18:21
2/10 anonim válasza:
Átlagon aluli. Nagyszülői segítséggel élnek a szüleim, én egyetemista vagyok, velük élek. Nehezen kikeresem az útiköltségem (ingázok), de semmi plusszra nem jut.
3/10 anonim válasza:
Ha nem lennék ilyen mocskosul lusta, akkor lehetne jobb. Így mindent azért nem engedhetek meg magamnak, de megvagyok. Néha vannak kisebb-nagyobb megszorulások.
4/10 anonim válasza:
Osztom az előző választ, valahol a béka segge alatt lehet az anyagi helyzetem.
5/10 anonim válasza:
Az első válaszolóét. Előző voltam.
6/10 A kérdező kommentje:
mindenhol ez van..: / ajjj
2011. máj. 21. 20:01
7/10 anonim válasza:
Azért mert jobb sírni. Ha meg valaki beírja, hogy jól megy, akkor azt úgyis lepontozzák.
8/10 anonim válasza:
Gászos
DE boldogsággal tölt el hogy még kolopele hozzászólása előtt jelenik meg az enyém.Ez a szellemi frissesség jele.
10/10 anonim válasza:
Jo az anyagi helyzetem, de nagyon sporolos vagyok, mert meg fordulhat rosszra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!