Otthon lévő anyukák! Családotok elismeri a munkátokat amit napközben otthon végeztek? Hogy vivjam ki az elismerést.
"Férjem ugy határozott hogy a pici 1 éves kora után elmegyek dolgozni"
Ezt a mondatot elolvastam legalább 2x.Azt hiszem, ez mindent elmond.Uralkodó típus?Ha igen, akkor elég nehéz lesz a dolgokra rávezetni, mondhatnám fölösleges próbálkozás.
Épp tegnap jött elő itthon ez a téma. (2 éves a lányom.)
Teljesen kitakarítottam mindenhol, az utolsó polcról letöröltem a port, átrendeztem a gyerekszobát, 2 féle kaját főztem, a lánnyal közben persze foglalkoztam, erre beállított és megkérdezte mit csináltam.
De én csak jót röhögök az egészen, egyszer valahol azt olvastam, hogy a nők házimunkája csak akkor tűnik fel, ha azt a nő nem csinálta meg.
Nem tudom ebből hogy lehet elismerést kivívni, már arról is letettem, hogy elmeséljem, hogy mit csináltam aznap, mert utálom magam fényezni. Vagy észreveszi, vagy nem...
"Férjem ugy határozott hogy a pici 1 éves kora után elmegyek dolgozni"
Ezt a mondatot elolvastam legalább 2x.Azt hiszem, ez mindent elmond.Uralkodó típus?Ha igen, akkor elég nehéz lesz a dolgokra rávezetni, mondhatnám fölösleges próbálkozás."
Én is ezen akadtam ki, ez mindent megmagyaráz. Nincs meg a kölcsönös tisztelet, Te teljesen alárendelted magad a férjednek. Ezt nem lenne szabad! Egy kapcsolat két egyenlő félből tevődik össze, akik szeretik és becsülik egymást. Ha ez megvan, akkor fogod azt látni, hogy elismeri a munkád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!