Miért gyűlöl az anyám? = (
14 éves lány vagyok,és nagyon el vagyok keseredve :( Utálom az anyámat!
Van egy húgom is,bezzeg őt elkényeszteti és mindennap kap pénzt,meg állandóan dicsérgetik!
Míg engem az anyám gyűlöl!!! Állandóan kiabál velem,és soha nem ad nekem igazat!Én már mondtam neki,hogy 'de ne kiabálj' és adott egy pofont!
És a múltkor a húgom azért kapott pénzt mert 'jó kislány volt' -.- Én meg nagy vígan haza mentem és mondtam hogy táncversenyen másodikok lettünk,erre az anyám elküldött hogy őt ez nem érdekli! =(
Már próbáltam vele beszélni de mindig elküld,egyszer viszont azt mondta hogy azért mert 'jó engem szivatni' :(
És mindig engem hibáztat! =( Azt mondta hogy csak is én tehetek róla,hogy ilyen a család!
Már legszívesebben elmennék otthonról,de nincs hova!
Segítsetek!Mit csináljak?:(
Az apám is velünk él,de ő magasról le*zar engem,állandóan részeg,vele nem lehet megbeszélni semmit! =(
Köszi a válaszokat,a levélírást kipróbálom,hátha nem tépi szét...
Tényleg igaz,minden így van =(
Én szívesen mennék kollégiumba,de sajnos nem enged el!!!!Amikor sétálni megyek a barátaimmal akkor is pontos időt kell kérnem,ahány percet kések annyi napig nem mehetek sehová :(
A húgom is zsarol,ha valami rosszat csinál azt rám fogja,és anyukám velem ordít :'(
köszi a válaszokat!
15:21-100%-ban igazad van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!