Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem bír elviselni az anyám....

Nem bír elviselni az anyám. Gyűlöl engem, pedig csak 14 vagyok. Sose ártottam neki. lent bővebben. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Hát.. a problémám elég régre nyúlik vissza. Teljesen normális csalábdól származom, diplomás emberek aszüleim, anyagilag is elég jól állunk. Az édesanyámmal való kapcsolatom az utóbbi időben gyakorlatilag elviselhetetlenné vált. Anyu sose puszilt meg engem magától, sose ölelt meg. A tesómat midig puszilagjta, ölelgeti, én még 1 kedves zsót nem kaptam tőle soha. Mostanában kb. fél éve mutattam be nekika barátomat. Akivel 7 hónapja együtt vagyok, nagyon nagyon szeretjük egymást. Talán azért is "menekültem" ilyen fiatalon abba, h barátom legye, mert nem kapok szeretet. Anyám egy elviselhetetlen nő. Aput is kiakasztja folyton. Apának cége van, ebből nagyon jól élünk, anya itthon ül és lógatja a lábát. Nincs sok dolga. Ez a baj. Sok ideje van gondolkozni... És az utóbbi időben iszonyatos lett minden. Kitaláltuk ,h elutazunk. Apa elment, h vegyen kajákat meg ieneket az útra, és épp nem hívta fel anyát, mert a nagy beásárlás már megvolt. Amikor anyám megtudta, dühöngött, h szánalmasak vagyunk, és menjünk külön nyaralni. Bárhogy kértük, nemjött velünk. Az egész család sírt az ő gondszkodása miatt. Amikor elmentünk, a tesom odament, h megpuszilja, énis de elfolrult, h ne érjek hozá, undorodik tőlem. Itt kezdődtek a problémák. Aztán megcsaltam a barátomat..:S nemvolt 1 bnő se itthon, mindkei elutazott,, csak vel tudtam bezsélni. És szóba jött a sze.x. és megtudta, h nemvagyok szűz. eltiltott a barátomtól. 1 hétig a szobámba ülte, nem ettem semmit, sírtam. volt h elájultam, anniyra rosszul lettem. De ő nem törődött velem, röhögött a képembe, h ő itthon a főnök, az lesz amit ő akar. Aztán nagy nehezen elengedett 1 órára. Ilyenkor 10 percenként ellenőrzött telefonon, h hol vagyok. Aztán kedztek viszsaállnia dolgok, amíg a barátom elhívott egy napra balcsira. anuyéknak aztmondtam, bnőkkel megyek, mert amugy nem engednek el. rájött.. megint eliltott. Sehova se enged el. max fél órára, h még véletlen se tudjak a barátomhoz elmenni. így általában ő jö hozzánk. Kb. 2 hete arra kelek, h anya ordít, h tönkreteszem a család életét. H mindeki belerokkan abba amit én csinálok. H minden rossznak én vagyok az okozója. nagyon nagyon félek anyától. mondta, h a 7végén nem találkozatok a barátommal. és ienkor megédezem h mért. erre az a válasz, h mert neki jól esik h ő paracsolhat...nyár van. mások elmennek a balcsira pár barátjukkal, én anyámmal vagyok itthon, és hallgatom és tűröm. Napok óta sírok folymatosan.. megint.. erre kelek, erre fekszek h valaki ordít velem h minden rossz miattam van, undorító ku.rva vagyok. Én ezt sajnos nem bírom tovább. 2 lehetőség van: vagy vége lesz az éleemnek, mert ennek nicns értelme, v vhogy normális lesz anyám. Amit kétlek. Most is úgy sírok, h szerintem hamarosan megint elájulok. Segítség! Mit csináljak anyámmal? Kihez foruljak??
2009. aug. 8. 14:25
1 2 3
 1/28 A kérdező kommentje:
bocsi a sok sösze vissza szövegért, csak muszály volt leírnom, h mit érzek:S
2009. aug. 8. 14:31
 2/28 anonim ***** válasza:
81%
Ez szörnyű amit leírtál. De úgy tűnik, hogy édesapád normális, értelmes ember, fordulj hozzá segítségért. Arra nincs lehetőség?
2009. aug. 8. 14:34
 3/28 A kérdező kommentje:
meg mondta, h amikor suli van heti 1× láthatom. pedigg kitűnően tanulok, nem megy a rovására. és ezt mondtam neki, de azt mondta, h neki ez a jó. ha nem láthatom a baaáromat, én akko kész. nekem annyi bőven elég volt az életemből. ő az egyetlen aki törődik velem és aki szívből szeret:(((
2009. aug. 8. 14:35
 4/28 anonim ***** válasza:
91%

mindenképpen édesapádhoz. ő az aki talán tud beszélni édesanyáddal, illetve aki meg tud védeni tőle, vagy éppen más problémáktól. Nem biztos, hogy az a jó, ha a titkaidat édesanyádnak mondod el, próbáld meg apáddal. Tudom, hogy cégvezető, aki sokat dolgozik, de kérd meg, hogy próbáljon többet otthon lenni, amennyire teheti. mindenképpen mondd el neki a barátodat, azt hogy szereted, és hogy édesanyád tilt tőle.

ne várj csodát, apád sem fog kitörő örömmel fogadni, ha elmondod, hogy van barátod, hiszen a szülők már csak ilyenek, a kicsi lányukat nem akarják, hogy felnőtt nő legyen:-) Ezt te is tartsd szem előtt. és valahol neked is be kell látnod, hogy talán korai amit teszel.

nem feltétlenül kell a balatonra menni a barátoddal. nem feltétlenül kellett volna lefeküdni vele, s főként megcsalni. azért az ilyen dolgok nem futószalagon működnek, hogy csak úgy megcsalod a párodat, mert jött egy másik. ez nagyon rossz irányba visz később. próbáljátok a kapcsolatotokat visszafogni a barátoddal. találkozzatok, de ennek nem az ágyban kell végződnie ebben a korban! ezt apád is el fogja mondani valószínűleg, és igaza lesz.

Édesanyád viselkedéséről viszont mindenképpen beszélnetek kell, mert sokkal rosszabb felé is elmehet a dolog.

5/28 anonim válasza:
52%

Szia!

Ha lehetne e-mail-t írnod jó lenne!!

Írj!

6/28 anonim ***** válasza:
88%

Üdv a klubban!

Velem apám ilyen, anyut már bezavarta, engem nem fog. Próbálj kitartani, még akkor is, ha téged néznek hülyének, nem te vagy a hülye.

2009. aug. 8. 14:37
 7/28 anonim ***** válasza:
40%

Ez nagyon szörnyű :((

Csak annyit fűznék hozzá, hogy nekem is a tesómmal és anyámmal ez a helyzet. Én itthon mintha le lennék sz@rva. Én már 12 évesen a srácokhoz menekültem. Akkor veszítettem el a szüzességemet is.. Most vagyok én is 14, képtelen vagyok normális kapcsolatot létesíteni a másik nemmel :(

2009. aug. 8. 14:40
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem anyukádnak agyára ment a jólét.Apukád nem látja a dolgokat?Vagy ugyanúgy ő sem törődik veled?Nagyik,rokonok?Nem lehetsz buta lány,az írásod alapján,kár lenne ha azért menekülnél el egy pasihoz és szülnél neki gyereket ilyen fiatalon,mert otthon nem értenek meg.Ne rontsd el az életed,anyukád miatt.Lehet hogy egy nagy észhez térítő pofon hiányzik csak anyukádnak.Beszélj apukáddal,keressetek megoldást közösen.Nem hiszem hogy ezt ő ne látná,mikor vele is ezt tette a nyaralási üggyel kapcsolatban.Akkor kellett volna a sarkára állnia és lekeverni egyet,a hisztis anyudnak.Már bocs.
 9/28 A kérdező kommentje:
igenigen. Anyunak tul képpen ez a baja, h nem a kormohoz illő dolgokat akarok. de én nem akarok vele itthonülni, h bántson!:S annyira rossz. lehet h elmegyek apuhoz bezsélni vele(mostis dolgokzik-.-) remélem valahogy eltudok szabadulni.:S dfe mégis mit modnjak neki?:S
 10/28 A kérdező kommentje:
apa látja. de valamelyest igazat ad anyának:S de azért ő 10000× normálisabb. az a baj apával, h ő nehezen veszi magát rá az ien beszélgetésekre. de mindenképp beszélek vele..:S:\
2009. aug. 8. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!