15 éves BI fiú vagyok. Hogy mondjam el anyumnak?
Persze, ha az ember gyermeke 14-15 évesen lefekszik ellentétes neművel, akkor ő biztosan heteró, csak ejnye bejnye, hogy nem szűz.
Ellenben, ha az illető biszexuális, homoszexuális, akkor még túl fiatal, hogy el tudja dönteni... Soha nem értettem ezt az észjárást. Én például gyerekként is éreztem, hogy más vagyok, mint a többiek, csak nem igazán értettem honnan ered ez az érzés. Aztán, amikor 12-13 évesen elkezdtem serdülni akkor már megértettem. Persze sokáig én is biszexuálisnak vallottam magam, mert hát megnéztem lányokat is. Csak a bökkenő ott van, hogy lányoknál semmi szexuális vágy nem jelenik meg ilyenkor, férfiaknál meg igen.
Egyébként kérdező, szerintem várj még.
Egyelőre túl fiatal vagy még egy komoly kapcsolathoz. Tombolnak a hormonok, ennyi idősen én is mindenkibe "szerelmes" voltam.
Ha úgy érzed rezeg alattad a talaj, akkor inkább ne szólj. Várd meg még lesz egy stabil párkapcsolatod, vagy olyan háttered, hogy ha kiteszik a szűröd, akkor tudj hová menni.
Addig meg éld az életed.
Ja és persze használj óvszert!
Puhítsd anyád, beszélj neki a másságról, ne legyen neki annyira ijesztő. Tegyél megjegyzéseket, hogy legyen ideje arról gondolkodnia, hogy a kicsi fiát esetleg mások is érdekelhetik, nem csak a lányok. Ne közöld vele csak úgy hirtelen, mert az nagyon sokkolná.
Fiatalon én is elkezdtem vonzódni a saját nemem felé. Otthon meg mielőtt még tettem volna bármit elkezdtem puhatolózni, hogy mit szólnának az egészhez, ha kiderülne. Folyamatosan puhítottam anyámék előítéleteit a mássággal kapcsolatban, majd egyszer csak megkérdeztem, hogy mit szólna ahhoz, ha esetleg kiderülne rólam is, hogy egy kicsit másabb vagyok, mint a norma. Nehezen, de elfogadta. Még most felnőttként is vonz mindkét nem.
Csak akkor mondd el, ha el KELL mondanod. Akkor előbb puhatolózz, ha láttok a TVben vmi ezzel kapcsolatost kezdj el beszélni róla, tudd meg mi a véleménye stb. Ha toleránsabb fajta, akkor összeszeded magad és meg lehet mondani hogy figy anyu nekem a fiúk is tetszenek. Ha nem toleránsabb (pl. ilyen baromságokat mond, mint egy-két előző válaszoló, hogy pszichológushoz kellene járniuk a melegeknek, vagy lányokkal próbálkozniuk mert nem biztosak magukban stb.), akkor inkább tényleg várj addig, amíg biztos háttér van mögötted, szal ha kirak 18 évesen, akkor se halsz éhen.
17 meleg F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!