Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 15 éves BI fiú vagyok. Hogy...

15 éves BI fiú vagyok. Hogy mondjam el anyumnak?

Figyelt kérdés
Anyáék kis koromban el váltak és nem ismerem apám :S De nem tudom hogy mondjam vagy egyáltalán el mondjam e anyának.Aki tud segitsen legyen szives.
2010. nov. 23. 21:08
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
De tudom már fél éve hogy barátom van!!
2010. nov. 23. 21:23
 12/34 anonim ***** válasza:
80%
várjál még vele pár évet. egészen máshogy fogadja, ha már egy felnőttől hallja.
2010. nov. 23. 21:27
 13/34 A kérdező kommentje:
nem az a kérdésem h mikortol sexeljek b@szdki hanem hogy hogy mondjam el anyának!!!!!!
2010. nov. 23. 21:28
 14/34 anonim ***** válasza:
84%
Ha volt bátorságod gyerekként lefeküdni a saját nemeddel, anyád elé is merj kiállni és a szemébe mondani, ennyi.
2010. nov. 23. 21:30
 15/34 anonim ***** válasza:
78%
Egyetértek azokkal, akik azt írták, fiatal vagy még. Jaj, nem kell elkapkodni ezeket a dolgokat. De ha már ilyen gyakorlott vagy, fegyelmezd meg magad, térj észhez, míg nem késő. Előttem szólók jól mondták, még változhat ez, próbálkozz a lányoknál inkább, de még jobb lenne egy kis szünet, egy kis várakozás, míg megállapodik benned a hormonrendszer.
2010. nov. 23. 21:30
 16/34 anonim ***** válasza:
70%
Ha arra van eszed h 15 évesen fiúval is meg lánnyal is b@sszál akkor ugyanilyen lazán állj oda anyád elé, hogy bi vagy. Ha ilyen f*sza gyereknek érzed magad akkor vállald is fel, ne legyél beszari.
2010. nov. 23. 21:31
 17/34 anonim ***** válasza:
95%

Ez már a második olyan kérdés ma, ahol elvált szülők gyereke, vagyis apa nélküli gyerek és vagy meleg vagy bi.

Először is valóban hanyagold a szexuális életet, nagyon fiatal vagy hozzá, a későbbiekben is nagyon erősen ki fog rád hatni, úgyhogy ne csináld.

Másrészről valóban most vagy kamasz, így az érzéseid eléggé összevisszák lehetnek, nem feltétlenül vagy biszexuális, egyszerűen csak szórakoznak veled a hormonjaid. Várj pár évet és csak akkor mondd el anyukádnak, ha a szexuális beállítottságod nem változott.

2010. nov. 23. 21:31
 18/34 anonim ***** válasza:
31%

Hogy jön ide,hogy elvált szülők gyereke vagy?? ÉS? Ettől még senki nem lesz homár!

Én is és még sokan elvált szülő gyermekei vagyunk..Mégsem dugok azonos neműekkel...

Undorító ez....

2010. nov. 23. 21:36
 19/34 anonim ***** válasza:
85%
És hány éves volt amúgy a fiú, akivel lefeküdtél?
2010. nov. 23. 21:37
 20/34 anonim ***** válasza:
94%

Én egy anyuka vagyok,19 éves a lányom,és nem vagyok érintett a témában.De azt gondolom,hogy várhatnál míg anyukád szóba hozza a lányokat,vagy rákérdez a fiúbarátodra.

Semmiképp se vágd az arcába,hanem várj egy megfelelő pillanatra.Remélem,hogy nagyon szeret és el tudja fogadni a helyzetet.Addig is nézz utána a neten,hogy milyen okokra (pl.genetika)vezethető vissza a biszexualitás,hogy anyukád könnyebben el tudja fogadni.Esetleg rákereshetnél néhány hírességre,hogy megértse,attól még lehet értékes ember valaki.

2010. nov. 23. 21:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!